- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
cnmm havuzlu pasajın içinde rana diye bi kuaför var orası hem güzel alıyo hemde temiz güzellik salonuda adliyenin orda var orası nasıl alıyo bilmem ama rana güzel bide gonca diye bi kuaför salonu var orasıda varKızlar konunuzla alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var ilgili topiğide yazdım ama hala cvp yok.. Ben şuan için gebzede ikamet ediyorum ve durumumdan dolayı acil temiz bir ağda salonu bulmam gerekiyor..lütfen önerilerinizi eksik bırakmayın şimdiden teşekkürler...:asigim:
cnmm havuzlu pasajın içinde rana diye bi kuaför var orası hem güzel alıyo hemde temiz güzellik salonuda adliyenin orda var orası nasıl alıyo bilmem ama rana güzel bide gonca diye bi kuaför salonu var orasıda var
cnm ben sana goncayı tarif edeyim ptt var ya onun üstünde gonca orasıda iyi cnmCanımsın çok teşekkür ederim yalnız bide ben buranın yabancısıyım havuzlu pasaj?? eski çarşıya yakınmı??
cnm ben sana goncayı tarif edeyim ptt var ya onun üstünde gonca orasıda iyi cnm
Ranada havuzlu pasajın 2. katında havuzlu pasajda Atatürk heykelinin orda heykelin aşşasına doğru in orda gir merdivenlerden çık sağ tarafta sorsan gösterirler zaten
Bebeğim yeni açıldı zaten gebze izmit arabalarıda geçiyo ordan kooplar sen 1. mobilin orda in orda zaten baksan görürsün şekerr :):)Gebze Center nere bilmiyorum ama sora sora cennet bulunur nasılsa :hulya:
Bebeğim yeni açıldı zaten gebze izmit arabalarıda geçiyo ordan kooplar sen 1. mobilin orda in orda zaten baksan görürsün şekerr :):)
valla benimkide vermiyoduda sonra ikna ettim istedikten sonra karışamaz :lepi:hanımlar size iyi eğlenceler, ben gelemeyeceğim maalsef, eşim izin vermiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?