Gebze Center buluşması yapsak kimler gelir???

cnmm havuzlu pasajın içinde rana diye bi kuaför var orası hem güzel alıyo hemde temiz güzellik salonuda adliyenin orda var orası nasıl alıyo bilmem ama rana güzel bide gonca diye bi kuaför salonu var orasıda var

kızlar ben diyorumki pazar olsun 12 1 00 gibi olsun yada 1 30 size uyarsa tabi

Canımsın çok teşekkür ederim yalnız bide ben buranın yabancısıyım havuzlu pasaj?? eski çarşıya yakınmı??

kesin tarıhı saatı nerde neyin önunde oldugunu yazında bende eltimi kapar gelirim belki

arkadaşlar hafta sonuna az kaldi kesin saat belirleyın buluşma olacakmı ona göre haberleşelim

Kızlarr bi giriyolar konuyu açıyolar dahada uğramıyolar nasıl buluşma olucakki böle yaa
ben tek tek msj atayım baride gelsinler topiğe bi baksınlar gelecekler yazsın
ben bu pazar 12 1 00 gibi olsun ama gebze centerın neresinde buluşma olucak
ilk giden bi karta bişeye kadınlar kulubu yazıp masaya koysun yada faceten ekleyelim
birbirimizi en azından tanımış oluruz
kulubun sultanını tanıyorum bi tek neyse hallederuk :):)

Canımsın çok teşekkür ederim yalnız bide ben buranın yabancısıyım havuzlu pasaj?? eski çarşıya yakınmı??
cnm ben sana goncayı tarif edeyim ptt var ya onun üstünde gonca orasıda iyi cnm
Ranada havuzlu pasajın 2. katında havuzlu pasajda Atatürk heykelinin orda heykelin aşşasına doğru in orda gir merdivenlerden çık sağ tarafta sorsan gösterirler zaten

çok çok teşekkküüür ederimma.s.

Heeyyy hani buluşmaya gelecekler hiç kimse uğramıyo buraya bari gelecekler ben gelicem kesin desin hep beraber saat ayarlayalım gebze centerın neresinde buluşucaz gelin artık şu topiğe

pinarmiyim geliyo
yasemin81 geliyo
çenebazın bi manisi yoksa gelicek
ben gelicem inş
Kulubun sultanı gelicek sanırım
başka kim gelecek alta eklesin

arkadaşlar 12 .1 arasımı olacak sabah oğlumun toplantısı var umarım yetişirim buluşmaya

gell valla çenebazımm bi tanışalım senlee
yasemincim 12 13 00 13 30 arası olur şekerim zaten herkes tam saatinde olmaz gebze centerın önünde buluşuruz ordan bi cafesine gideriz ama nasıl tanıcaz birbirimizi yakamıza kk yazılı kağıd takalım yada kırmızı karanfil

yaa kime uğramıyoki buraya 2 kişimi buluşucaz yaa
hani diğerleri valla topik açılıyo ondan sonra herkes gidiyo
nurbeyza ablacım nerdesin
ben zaten yarın çarşıya çıkıcam gebze centerada uğrıcam
ablamla gelcem
tmm posta gazetesi alırız gebze centerın önünde buluşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…