Gebze Anadolu sağlık merkezi tüp bebek

Nurasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
171
62
31
Merhaba hanımlar daha önce Gebze Anadolu sağlık merkezinde prof.dr. Tayfun kutluya tüp bebek yaptırdınız mı? Nasıl bir hastane tüp bebek açısından nasıl bir klinik laboratuvar lütfen yardımcı olur musunuz.

Ben tayfun hoca da yaptım kendisi çok iyi bir insan ve çok tecrübeli daha önce kistimden dolayı sağ yumurtalığımdan toplanamayan tüm foliküller topladı Kadındoğum açısından hiç bir sıkıntı çekmedik ama bence embriyoloji de bu konuda önemli bizim sorun eşimden kaynaklı olduğu için 5. Güne giden embriyo sayımız 3 daha önceki denememizde daha çok ve daha kaliteli embriyolarımız oluşmuştu laboratuvar olarak bence çok iyi değiller transferimin 5. Günü bitti inşallah pozitif alırım

Orda sadece para odaklılar.. ben dr ebru öztürkte tüp bebek yaptırdım embriyo gleu bile yaptırdım herşey çok iyi diye diye kandırdılar, negatif olunca hiçbi şekil açıklama yapmadılar, voluna vaktinizi harcamayın orda, beni maddi manevi büsbütün çökerttiler.. 67000TL olacak olan tedavi 250.000TL oldu, yok şunuda yapmamız gerek bunuda yapmamız gerek dedikleri herşeyi yaptırdım ama hiçbişekil tutmadı, hala kendime gelebilmiş değilim, hakkım haram olsun onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…