• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyim

sevdaincekara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar çok şükür ve tam yükselmiş ama aşırı midem bulanıyor yarın kadın doğumdan randevu aldım

Eklentiler

• IMG_8964.webp
    IMG_8964.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 106
Gözün Aydın sağlıkla ilerlesin inşallah .

Çok çok yeni daha bulantı garip geldi yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi

henüz çok yeni.. bu kadar az hormonla bulantı olması tuhaf. genelde 5-6.haftada baslar bulantı.

tabii ki gidin ama su an kadın doğuma gitmenizin bir yararı olmaz. değer yeterince yükselmeden hiçbir sey yapamazlar.

ben ilk değerim 900küsürlerdeyken gitmiştim. bana 900 hücre var gibi düsün, henüz gözle görülebilecek bir boyutta değil minicik demişti. folik asit baslatıp eve göndermişti 😂

henüz çok yeni.. bu kadar az hormonla bulantı olması tuhaf. genelde 5-6.haftada baslar bulantı.

tabii ki gidin ama su an kadın doğuma gitmenizin bir yararı olmaz. değer yeterince yükselmeden hiçbir sey yapamazlar.

ben ilk değerim 900küsürlerdeyken gitmiştim. bana 900 hücre var gibi düsün, henüz gözle görülebilecek bir boyutta değil minicik demişti. folik asit baslatıp eve göndermişti 😂
Hani herkesin vücudu aynı tepkileri vermek zorunda değil ya

Ben sizden biraz daha farklı olabilirim çünkü Tüp mideli olduğum için sadece folik aşıt vermedi yanına ekstra ilaçlar verdi

Back
X