Arkadaşlar merhaba benim bi sıkıntım var ben 6 aylık hamileyım konum eltım bırtane ektim var fakat aşırı derecede kıskanç ve en kötüsü çok herseyı Altan götürüyor benı arayıp hıc sormayacagı gıbı bız iki eltıyız o benden küçük ben yengesıyım kayınımıda dolduruyo benden lafları alıp yanlış bır sekılde kaynıma anlatıyo çok duydum bu sekılde yaptığını fakat yüzüne vurmadım kötü olurum dıye kaynanamla benı kıskandırıyor mesela dükkanımız var oraya gelıp gıderım bayram haftası dıye hemen kaynımla fısıl fısıl konusuyor bu nıye gelmıs falan dıyorlar benım ıcın ben kötü bır insan degılım ama bana karşı bu sekılde olduklarında ben onlara mesafe koyuyorum kaynanama bunları anlatmıyorum ama kendi oturup kaynanama sıkayet edıyor benı demedıgım ıcınmı kaybedıyorum anlamıyorum ne yapmam gerek nasıl tavır sergılemem gerek sızce daha yaşı 18 ama olgunca davranıyor çocuk ama bu sekılde yapan bır ınsan kurnazdır işi dustugunde bana yenge dıyor evine başka kuzenleri gelsın benı kötülüyor benle durduk yere konuşmuyor bende halıyle konuşmuyorum acaba hamıle olduğum ıcınde duygusalasmıs olabılırmıyım