Gebeyim ve elitimin hareketleri

seymakaynak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
6
5
1
24
Arkadaşlar merhaba benim bi sıkıntım var ben 6 aylık hamileyım konum eltım bırtane ektim var fakat aşırı derecede kıskanç ve en kötüsü çok herseyı Altan götürüyor benı arayıp hıc sormayacagı gıbı bız iki eltıyız o benden küçük ben yengesıyım kayınımıda dolduruyo benden lafları alıp yanlış bır sekılde kaynıma anlatıyo çok duydum bu sekılde yaptığını fakat yüzüne vurmadım kötü olurum dıye kaynanamla benı kıskandırıyor mesela dükkanımız var oraya gelıp gıderım bayram haftası dıye hemen kaynımla fısıl fısıl konusuyor bu nıye gelmıs falan dıyorlar benım ıcın ben kötü bır insan degılım ama bana karşı bu sekılde olduklarında ben onlara mesafe koyuyorum kaynanama bunları anlatmıyorum ama kendi oturup kaynanama sıkayet edıyor benı demedıgım ıcınmı kaybedıyorum anlamıyorum ne yapmam gerek nasıl tavır sergılemem gerek sızce daha yaşı 18 ama olgunca davranıyor çocuk ama bu sekılde yapan bır ınsan kurnazdır işi dustugunde bana yenge dıyor evine başka kuzenleri gelsın benı kötülüyor benle durduk yere konuşmuyor bende halıyle konuşmuyorum acaba hamıle olduğum ıcınde duygusalasmıs olabılırmıyım

eltiniz mi 18 yaşında

18 yaşındaki bir çocukla mı yarışıyorsunuz gerçekten siz ya. Ay şaka gibisiniz. Kaynıma şikayet ediyo fısır fısır falan.. eee onun eşi o değil mi ona da mı karışacaksınız
Hayır karışıyorum demıyorum sadece üzülüyorum böyle yaptıklarında ben nasıl davranacağımı bılmıyorum dıyorum hanı kaynanamlamı konussam dedım büyüksen

Hayır karışıyorum demıyorum sadece üzülüyorum böyle yaptıklarında ben nasıl davranacağımı bılmıyorum dıyorum hanı kaynanamlamı konussam dedım büyüksen
canım, kaynanan için sen neysen o da odur. Boşuna şikayet edip kendini düşürme. Muhattap olmayı kes, çocuk daha. Bırak konuşsun. Büyüklük sende kalsın büyütme herşeyi. Eşine de aktarma. Kardeşi kardeşe düşürürsünüz

doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim fıkrınız ve yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…