- 23 Nisan 2014
- 197
- 4
- 118
- Konu Sahibi mutlulukkaynagim
meraba bısey sormak ıstıyorum 7 gunluk hamıle oldugunu nasıl ogrendın daha erken degılmı
Yedi gunluk degil 5hafta 2 gunluk canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba bısey sormak ıstıyorum 7 gunluk hamıle oldugunu nasıl ogrendın daha erken degılmı
yedi gunluk degil 5hafta 2 gunluk canim
pardon ya ksura bakmayın bende hamıle kalmak ıstıyorum :) bı kac belırtı var ama daha bır hafta oldu adetımı beklıyorum sabırsızlıkla
Onemli degil canim. Ben adetim bir gun gectikten sonra ogrendim hamile oldugumu.Siddetli bel ve kasik agrisi vardi. Bide adetime 5 gun kala gogus uclarim acimaya baslamisti. Ne kadar var adetine canim ne belirtiler var
YA SÖYLE ASLINDA DÜN AKSAM BEL AGRIM OLDU COK FENA 1 HAFTADIR KASIK AGRIM VE SANCILARIM OLUYO ARA ARA AMA OLE COK SANCILI DEGIL BİLMİYORUM 10 AYDIR COK İSTİYORUM ADETİM BITTIGINDEN HEMEN SONRA ILISKIYE GIRDIM ERTESI GUNDE BU SIKAYETLERIM OLMAYA BASLADI KIMSEYEDE DIYEMIYORUM HANI UMUTLANDIRMAK ISTEMIYORUM NAPCAMI BILMIYORUM SIMDI GEBELIK TESTI ALMAK IICIN DE COK ERKEN 3 HAFTA BIR DE ADET GORUYORUM SIZCE OLABILIR MI
YA SÖYLE ASLINDA DÜN AKSAM BEL AGRIM OLDU COK FENA 1 HAFTADIR KASIK AGRIM VE SANCILARIM OLUYO ARA ARA AMA OLE COK SANCILI DEGIL BİLMİYORUM 10 AYDIR COK İSTİYORUM ADETİM BITTIGINDEN HEMEN SONRA ILISKIYE GIRDIM ERTESI GUNDE BU SIKAYETLERIM OLMAYA BASLADI KIMSEYEDE DIYEMIYORUM HANI UMUTLANDIRMAK ISTEMIYORUM NAPCAMI BILMIYORUM SIMDI GEBELIK TESTI ALMAK IICIN DE COK ERKEN 3 HAFTA BIR DE ADET GORUYORUM SIZCE OLABILIR MI
adet gunene ne kadar var
1 hafta oldu bıtelı 3 hafta da bır oluyorummm
yumurtlama donemini hesapladin mi hic
hsapladım ona gore 9 hazıranda ılıskıye gırmem gerekıyomus ama adetınden hemen sonra ılıskıye gırenlerde gebe kalma ıhtımallerı yuksekmıs dogru mu acabaa[/QUOT
AGRILARIMIN DISINDA IDRARA COK CIKIYORUM BE KOYU YANI ONUN NEDENIDE OLABILIR MI HAMILE OLMAMIN
hsapladım ona gore 9 hazıranda ılıskıye gırmem gerekıyomus ama adetınden hemen sonra ılıskıye gırenlerde gebe kalma ıhtımallerı yuksekmıs dogru mu acabaa
hsapladım ona gore 9 hazıranda ılıskıye gırmem gerekıyomus ama adetınden hemen sonra ılıskıye gırenlerde gebe kalma ıhtımallerı yuksekmıs dogru mu acabaa[/QUOT
AGRILARIMIN DISINDA IDRARA COK CIKIYORUM BE KOYU YANI ONUN NEDENIDE OLABILIR MI HAMILE OLMAMIN
Bende idrara cok cikiyordum. Hamile oldugumu bilmeden sonra hamilelik cikti. Ama bazende piskolajik oluyor. Ben 11 aylik evliyim 4ay cocuk istemedik daha sonra 7ay olsun istedik her adet olacakmis gibi oldugumda butun hamilelik belirtilerini yasadim en sonunda olursa olur takmicam dusunmicem dedim o ay hamile kaldim streste cok etkiliyor. Sen ne kadarlik evlisin
BEN DE 10 AYLIK EVLIYIMM AMA COCUK DELISIYIMMM COK COK ISTIYORUMBende idrara cok cikiyordum. Hamile oldugumu bilmeden sonra hamilelik cikti. Ama bazende piskolajik oluyor. Ben 11 aylik evliyim 4ay cocuk istemedik daha sonra 7ay olsun istedik her adet olacakmis gibi oldugumda butun hamilelik belirtilerini yasadim en sonunda olursa olur takmicam dusunmicem dedim o ay hamile kaldim streste cok etkiliyor. Sen ne kadarlik evlisin
BEN DE 10 AYLIK EVLIYIMM AMA COCUK DELISIYIMMM COK COK ISTIYORUM
Allahim en kisa zamanda sanada bebis versin ins. Doktora gittin mi peki
Allahim en kisa zamanda sanada bebis versin ins. Doktora gittin mi peki
AYY İNŞALLAH YA :) YOK DOKTORA HENÜZ GİTMEDİM ADETIMDEN SONRA GIDECEM EGER OLMAZSAM
AYY İNŞALLAH YA :) YOK DOKTORA HENÜZ GİTMEDİM ADETIMDEN SONRA GIDECEM EGER OLMAZSAM
İns gebe kalirsin canim. Hemen ayagi kalkiyormusun iliskiden sonra
İns gebe kalirsin canim. Hemen ayagi kalkiyormusun iliskiden sonra
EN SONKINDE KALKMADIM YARIM SAAT BOYUNCA YATTIM
EN SONKINDE KALKMADIM YARIM SAAT BOYUNCA YATTIM
Hatta belini altina yastik koy
Hatta belini altina yastik koy
ONU SONRADAN OGRENDIM YHA IKI GUN SONRA TEKRAR OLCAK YUMURTLAMA ICIN O ZAMAN KOYUCAM :)
ONU SONRADAN OGRENDIM YHA IKI GUN SONRA TEKRAR OLCAK YUMURTLAMA ICIN O ZAMAN KOYUCAM :)
Emin ol ise yariyor canim :)