• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geberiyorum ağrıdan

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
20lik dişim çıkıyor 1 yıldır daha hepsi çıkamadı. Normalde ara ara sancı yapar ama bu sefer çok kötüyüm. Tüm yüzüme yayıldı acısı. Az önce sevgilime ölmek istiyorum diye ağladım. Yok böyle bir acı. İki tane ağrı kesiic attım bana mısın demedi. Acile gidicem biraz daha devam ederse. Sizin kısa süreli bir çözümünüz var mı varsa söyleyin lütfen

Ayyyyy ben kendimi arabalarin onune atacaktim agridan, camdan atlayacaktim, ne berbat bisey bilirim,hangisi zorluyor, derhal çektir kurtil. Ben antibiyotik icmistim o da kar etmemisti, sabahlara kadar aglafim, en son raki koydum uyustu yada ben sizdim bilemiyom , cektirdim kurtuldum , Allah yardim etsin.

Ayyyyy ben kendimi arabalarin onune atacaktim agridan, camdan atlayacaktim, ne berbat bisey bilirim,hangisi zorluyor, derhal çektir kurtil. Ben antibiyotik icmistim o da kar etmemisti, sabahlara kadar aglafim, en son raki koydum uyustu yada ben sizdim bilemiyom , cektirdim kurtuldum , Allah yardim etsin.
Bende rakici ve viskiciyim bu konularda :))))

Bi defa basima geldi. Agri kesici icsem bile yarim saat 45 dakika maximum rahat ediyordum sonra sizlama ve agri devam ediyordu. Kafayi yicektim uykusuzluk bir yandan dayanmaya calistim ama artik delircektim cozum bulamadim. Gecenin 2sinde acile gitti, agri kesici igne oldum. Rahata erdim ve guzel bir uyku cektim. Sonra antibiyotik, cekim.

Offf 20 lik diş kerpeten bulsam kendim asılcaktım o dişe o kadar canıma yetmıstı. 1 hafta antibiyotik kullandım doktor oyle cektı o dişi cektırmekte mesele kendileri yamuk yumuk cikma yada cıkamama gıbı bir ozellıge sahip cunku

20lik dişim çıkıyor 1 yıldır daha hepsi çıkamadı. Normalde ara ara sancı yapar ama bu sefer çok kötüyüm. Tüm yüzüme yayıldı acısı. Az önce sevgilime ölmek istiyorum diye ağladım. Yok böyle bir acı. İki tane ağrı kesiic attım bana mısın demedi. Acile gidicem biraz daha devam ederse. Sizin kısa süreli bir çözümünüz var mı varsa söyleyin lütfen
Geçmiş olsun, buz torbası, varsa karanfil yağı öneririm, buz torbasını yanağın üstünden doğru ağrıyan dişinize doğru koyun, karanfil yağı varsa da onu pamuk yardımıyla dişe koyabilirsiniz.

Geçmiş olsun, buz torbası, varsa karanfil yağı öneririm, buz torbasını yanağın üstünden doğru ağrıyan dişinize doğru koyun, karanfil yağı varsa da onu pamuk yardımıyla dişe koyabilirsiniz.
Mune yi gorunce aha beni banlayacak diye icimden gecti. Raki dedim ya baskici durumda olusan psikoloji bu iste, sanki raki desen dovulecek gibi hissediyosun, baskici derken asla site yonetiminden bahsetmiyorum bilesin mudurum. Halkin psikolojisi bozuk , yolda yururken koekuyosun off haberlerden cok uzak durmak lazim yoksa kafayi yicem :(((

Mune yi gorunce aha beni banlayacak diye icimden gecti. Raki dedim ya baskici durumda olusan psikoloji bu iste, sanki raki desen dovulecek gibi hissediyosun, baskici derken asla site yonetiminden bahsetmiyorum bilesin mudurum. Halkin psikolojisi bozuk , yolda yururken koekuyosun off haberlerden cok uzak durmak lazim yoksa kafayi yicem :KK43:((
Panikten yazınız da karışık olmuş, korkmayın bu sefer banlamaya değil öneri de bulunmaya geldim :))

Back