Gebenin nefesini tutması-acil cvp lütfen

Bir insan kaç saniye nefesini tutabilir ki? Polat Alemdar misiniz? Dalgıçlık eğitiminiz mi var?
Tutsanız on saniye sürmemistir,eminim.
Neden bebeğe zarar versin ki? Bebekler çok korunaklı bir yerdeler. Annesi ölen cocuklari bile kaç dakka sonra dogurtuyorlar sezaryanla da annesi on saniye nefes tutan çocuğa ne olacak?
Eve geldiğinizden beri bir galon ağlamanız bence çocuğa daha çok zarar vermiştir. Onlar annesini hisseden canlılar. Ve çok fazla psikolojik ve spirituel araştırma var , hamilelik döneminin psikolojiye etkilerine dair.
Kendinizi sakinleştirmeye çalışın, her endişe ettiğinizde telkinlerde bulunun. Tek başına mucade edemiyorsanız özel hastanede psikolog ile kadın doğum muayanesi aynı ücrette oluyor genelde. Bir fazladan muayaneye gittim sayın, bir terapistle görüşün.
Bunca stresle cidden yaşanmaz.
Bunu annesi yıllarca panikatak çekmiş bir kız olarak, çocuğunuz için söylüyorum. Panik, her an kötü şeyler düşünen, kötüyü çağıran bir anneyle yaşamak imtihan gibi bir şey.
Suncacik olayı bu kadar büyütüyorsaniz çocuk yetiştirme serüveninde hem kendiniz yipranirsiniz hem de çocuğunuzu yipratirsiniz.
Lütfen ihmal etmeyin, çocuğunuz için panik anlarında kendinizi sakinleştirmenin yollarını ogrenin
Bende de panik atak var zaten. Bu olaydan 6 gün sonra yoğun kanama ile dün acile gittim. Bebeğin plesantasında kanama var. Riskli gebelik dendi. Şu an bekletiyorlar beni canım çok yanıyor 😢 her an kaybedebilirim

Bu kadar stresiniz ve ağlamanız 10 saniye nefes tutmaktan ve bebeği dürtmektan çok zarar vermiştir emin olun. Rahatlayın biraz inanılmaz garip şeylere takılmışsınız içinde olduğunuz için göremiyorsunuz dış gözelere güvenin lütfen
Bebeğim eşimde kanama başladı. Çok korkuyorum. Adet oluyorum gibi aynı😢

Çok tatlısınız, Allah affetsin güldüm 😂

Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle, ben bacağımı kapıya çarpmıştım transferden birkaç gün sonra, embriyolarım kaydıysa diye ağlamıştım 🥲😂

Bebeğim eşimde kanama başladı. Çok korkuyorum. Adet oluyorum gibi aynı😢

yorumumu yazdıktan sonra gördüm bu mesajınızı. Çok geçmiş olsun, rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğiniz tutunur size🙏🏼

Nefesinizi tutmanızla alakası yoktur bu durumun, kendinizi suçlamayın sakın

Çok tatlısınız, Allah affetsin güldüm 😂

Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle, ben bacağımı kapıya çarpmıştım transferden birkaç gün sonra, embriyolarım kaydıysa diye ağlamıştım 🥲😂
İnsanın evladı söz konusu olunca saçma şeylere takılıp kuruntu yapabiliyor. Bir de tüp bebek zor olmuş. Kaybetme korkusu çok kötü

Gebeliginde aktif olarak yüzen, dalan bir suru kadin var. 10-20 saniye nefes tutmakla size de bir sey olmaz bebeginize de. Aldiginiz nefes direk bebeginize gitmiyor. Once akcigerinize, ordan alveollere, ordan kana, ordan bebege. Oksijen miktari azalirsa vucut bunu dengeliyor.

Kuzeninizin vefat eden bebegiyle sizin durumunuzun hicbir alakasi yok.

çok gecmıs olsun durumuun nasıl şuan umarım hersey yolundadır?
sende pıhtılasma varmıydı? ıgne yada aspırın kullanıyor musun ?
5 gün önce kontrole gittim kanama alanı azdı. Azalmıştı gibi. Bebek iyiydi. Doktor ciddi bir şey görmüyorum dedi ama muamelem iki gün sonra şiddetli kasılmalar yakalar bıçak saplanır gibi. 15 dk bir geldi gitti. Şimdi o ağrım yok. Ama doktor gel bakalım dedi bir perşembe yine kontrole gidicem. İnşallah o kasılmak kötü bir şeyin göstergesi bilmiyorum 🥺

5 gün önce kontrole gittim kanama alanı azdı. Azalmıştı gibi. Bebek iyiydi. Doktor ciddi bir şey görmüyorum dedi ama muamelem iki gün sonra şiddetli kasılmalar yakalar bıçak saplanır gibi. 15 dk bir geldi gitti. Şimdi o ağrım yok. Ama doktor gel bakalım dedi bir perşembe yine kontrole gidicem. İnşallah o kasılmak kötü bir şeyin göstergesi bilmiyorum 🥺
İyi çok şükür bir sorun çıkmamış 🤲
Çok geçmiş olsun canım 💕
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Kanamali alan 2 gebeligimdede oldu cok sukur bebegime birsey olmadi. Dua edin sakin olun rabbim buyuk.
Nefesinizi tutmayla bebege birsey olmaz ayni sekilde usg ile itmesiylede. 3 cocugum var 3ündede nefes de tuttum cinsiyet icin vs itti bastirdi vs. Birsey olacak olsa dr o sekilde davranmaz. Icinizk ferah tutun.

Merak etmeyin o durumdan dolayı bişey olmaz kaldki çocuk daha 13 haftalıkms daha kaç gramki okdr bastrmadan nefes tutmadan etkilensin. Ben 22 haftalıkken detaylıya girdim okdr çok bastırdı bastırdı baktı ki 35 dakika boyunca üç gün boyunca kasklarmda karnımda sürekli acı ağrı oldu normal bunlar sonuçta bunları doktorlard bilyo risk olsa yparmı hiç içinizi ferah tutun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

X