Gebeliğe Hazırlık Gebemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki tecrubesizim geçen aydan olanmidir bu gebelik
Tabikide son adetinizin başlama tarihinden itibaren önce eski rahim duvarınatılır yeni yatak oluşurken yumurta büyür ve çatlar spermle bükülüp büyür . Daha sonra rahim duvarına yerleşir ve hcg üretmeye başlar yeni adet dönemi geçikir ya da yaklaşmışken yapılan testlerde gebelik öğrenilir

Beta HCG 10.67 çıktı sizce nedir
Benim beta 11 ken 3 haftalık gebeydim. Burada önemli olan kan verdiğin merkezden 48 saat sonra tekrar kan vermelisin artış 2 katı olmalı yani en az 20 sonucunu görmelisin. Beta 2500 e çıktığında keseyi görürsün. Beta düzenli artmaz ya da hiç artmazsa sorun var demektir. Kadın doğuma gitmelisin. Çok erken öğrendiğin için muhtemelen kimyasal gebelik, dış gebelik olabilir diyenler çıkacaktır. İçini rahat tut. Bebek tam tutunma aşamasında kendine dikkat et. Bol bol su tüket. Gebelikte birçok ilaç kullanılmıyor. İlaç kullanımın varsa doktora sor. Folik asit başlamadıysan başla. Devletin ödediğini kullanma kendin eczaneden al. Devletin ödediğinde folik asit miktarı fazla, bebeğe zararlı olabiliyor. Folic us Plus kullandım. Kullanabilirsin. Kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin. Hayırlı olsun

Dün 10.67 ydi yarın tekrar mi yaptirmam gerekiyor şuan kaç haftaligim peki bellimidir folik asit aldım eczaneden içtim zararı olur mu

İnşallahh diyorum ama bende pazartesi vereceğim tekrar gebelik testinde artık çıkmıyor ikinci çizgi test kaç defa verdim 10.67
8.88( kanama başladı)
12.23( kanama bittiği gün)
2 gün sonra tekrar yaptirdigimda ise 5.88
Artık bilmiyorum bugünde karnimda ağrı var sancı gibi anlamadim

Teşekkür ederimmm. Bugün adetin 1. Günüydü baktırdım 5,99 dan 19 a yükselmiş gösterdim Şuan için iyi artmış dedi. 1 haftasonra gel ozaman bakalım dedi

beta artışını görmek için acile gitsek olur mu. Betam düşük çıkmıştı ve hafif kasık agrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…