- 1 Haziran 2024
- 22
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi _oylesineeee11
Erken gebelik testi yap canımBende ara ara göbek deliği altında karın ağrım var böyle ara ara batmalarım oluyor bugün iki damla kadar kahve leke gördüm çok heveslenmekte istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yap canımBende ara ara göbek deliği altında karın ağrım var böyle ara ara batmalarım oluyor bugün iki damla kadar kahve leke gördüm çok heveslenmekte istemiyorum
Kızlar test yaptım pozitif Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Çok heyecanlıyım tedirginim dediğim gibi tekrar negatif görmekten korkuyorum ama hala sol ve sağ taraflarımda ara ara batmalarım devam ediyor çok şiddetli olmasa da yarın sabah ilk idrarla yapacağım adetime 3 gün kalmış olacak ozaman olsa çıkar değil mi?Erken gebelik testi yap canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKızlar test yaptım pozitif Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Bugün 3 gün var adetime yaptım ama hiç birsey çıkmadı moralim yine bozulduErken gebelik testi yap canım
Aminnnn teşekkür ederim çok güzel doğum günü hediyesi oldu vallaaÇok sevindim al sana doğum günü hediyesi
Rabbim kazasız belasız elimize almayı nasip etsin inşallah![]()
Moralini bozma kafana takmamaya çalış tamamen unut gebe kalmayı stres yapma Rabbim en hayırlı zamanda kucağına verir inşallahBugün 3 gün var adetime yaptım ama hiç birsey çıkmadı moralim yine bozuldu
Dün regl oldum canım kısmet hayırlısı bakalımMoralini bozma kafana takmamaya çalış tamamen unut gebe kalmayı stres yapma Rabbim en hayırlı zamanda kucağına verir inşallah
Adetim iki gün gecikti gebelik testini adetimden bı gün önce yaptım ara ara kasık ağrım var beyaz akıntı var acaba adetmi olucam yoksa gebemiyim sizce çizgi iki dakka olmadan cikti6 gün gecikmede kasettede cıkar ama ben hep erken gebelik testi kullanıyorum daha güvenilir geliyor![]()
Amin inşallah, dün hastalanmadım zaten hayırlısı bakalımMoralini bozma kafana takmamaya çalış tamamen unut gebe kalmayı stres yapma Rabbim en hayırlı zamanda kucağına verir inşallah
Evet cizgi görünüyor yarın bir kan testi verin benceAdetim iki gün gecikti gebelik testini adetimden bı gün önce yaptım ara ara kasık ağrım var beyaz akıntı var acaba adetmi olucam yoksa gebemiyim sizce çizgi iki dakka olmadan cikti