- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi _oylesineeee11
-
Kilo almak idrar köpürmesi belirti değil ama regl gecikmesi bir belirti hemen test yapınMerhaba benim kafama takılan sorular var bu ay adetim 6 gün gecikti tuvaletimi ederken çişim köpürüyor ve kilo almışım sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım ?
normal test mi yapmalıyım yoksa erken gebelik testi miKilo almak idrar köpürmesi belirti değil ama regl gecikmesi bir belirti hemen test yapın
ya açıkçası sürekli test yapıyorum negatif görmekten korkuyorumKız ben 1 gün gecikince test yapıyorum sen 6 gündür niye test yapmadınnnn
6 gün geçmiş kız yap rahatla.ya açıkçası sürekli test yapıyorum negatif görmekten korkuyorum
6 gün gecikmede kasettede cıkar ama ben hep erken gebelik testi kullanıyorum daha güvenilir geliyornormal test mi yapmalıyım yoksa erken gebelik testi mi
Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 10 gün gecikince öğrenmiştim 6 gün geciktiğinde falan test yapmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi bilmiyorum geç döllenme de olabilir6 gün geçmiş kız yap rahatla.
Negatif görüyorsan da hayırlısını iste kötüye yorma vardır bir vakti
Erken gebelik testi mi yapmalıyım6 gün gecikmede kasettede cıkar ama ben hep erken gebelik testi kullanıyorum daha güvenilir geliyor
Kimyasal gebelik sonrası rahim dinlendikten sonra tutma ihtimali daha yüksek benim arkadaşım yaşadı 3,3,5 ay sonra tuttuŞubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 10 gün gecikince öğrenmiştim 6 gün geciktiğinde falan test yapmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi bilmiyorum geç döllenme de olabilir
Benimde 4ay falan olduKimyasal gebelik sonrası rahim dinlendikten sonra tutma ihtimali daha yüksek benim arkadaşım yaşadı 3,3,5 ay sonra tuttu
Test yap hemenBenimde 4ay falan oldu
Ay inşallah gebeyimdirTest yap hemen
İçimden öyle geçti hadi bakalım, senden haber bekliyoruzAy inşallah gebeyimdir
İnşallah cumartesi doğum günüm büyük hediye olur benim içinnİçimden öyle geçti hadi bakalım, senden haber bekliyoruzdeğilse de zamanı vardır
Amin çok teşekkür ederim göğüslerim ağırlaşmıştı duygu değişimleri vardı bide adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptımHayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım, belirtileriniz var mıydı benimde adetime 5 gün kaldı ama etken test yapmaya korkuyorum negatif görmekten yoruldum
Bende ara ara göbek deliği altında karın ağrım var böyle ara ara batmalarım oluyor bugün iki damla kadar kahve leke gördüm çok heveslenmekte istemiyorumAmin çok teşekkür ederim göğüslerim ağırlaşmıştı duygu değişimleri vardı bide adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?