• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim

_oylesineeee11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
22
3
1
22
Merhaba benim kafama takılan sorular var bu ay adetim 6 gün gecikti tuvaletimi ederken çişim köpürüyor ve kilo almışım sizce hamile olabilir miyim test yapmalı mıyım ?

Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım 10 gün gecikince öğrenmiştim 6 gün geciktiğinde falan test yapmıştım ama negatif çıkmıştı şimdi bilmiyorum geç döllenme de olabilir
Kimyasal gebelik sonrası rahim dinlendikten sonra tutma ihtimali daha yüksek benim arkadaşım yaşadı 3,3,5 ay sonra tuttu

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım, belirtileriniz var mıydı benimde adetime 5 gün kaldı ama etken test yapmaya korkuyorum negatif görmekten yoruldum

Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ım, belirtileriniz var mıydı benimde adetime 5 gün kaldı ama etken test yapmaya korkuyorum negatif görmekten yoruldum
Amin çok teşekkür ederim göğüslerim ağırlaşmıştı duygu değişimleri vardı bide adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım

Back