Gebemiyim

Zuhranur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
11
4
1
34
Merhabalar 14 mart adet oldum ve adetimin bitimin 2 gun sonra iliskiye girdik ve ust uste ve tum belirtiler var adetim 3 gun gecti ve leke geldi once nokta nokta adet olsam oyle olmazdi sonrada koyu renkte kan geldi kasik da agriyo ve gogusumde.acaba hamismiyim.ne zaman gitmeliyim doktora olumsuz cikacak diye de gitmiyorum

Canim hamilelik testi alip baksana eczaneden benim 3 gun gecince direk pozitif cikti sonra gidip kan verdim varsa cikar zaten

Canim hamilelik testi alip baksana eczaneden benim 3 gun gecince direk pozitif cikti sonra gidip kan verdim varsa cikar zaten
Benim bir kizim var 6 yasinda ona hamile kaldigimda yaptim eczaneden alip surekli hic cikmadi ben de degilim diye vazgectim sonra dusuk tehlikesi gecirdim ama cok sukur birsey olmadi ondan almadim.simdi de hadi cikmzssa diye gidemedm husrana ugramaktan korkuyom.boyle kanama gelmeseydi gidecektim.dun leke geldi bugun de azaldi bekleyim belki hamisimdir insaallh

Anladim cnm bekle bakalim devam etcekmi lekelenme

Anladim cnm bekle bakalim devam etcekmi lekelenme

Suan kesildi gibi adet olsam hic boyle once leke gelmezdi kucuk kucuk geldi.kasik agriyo ama bakalim sen yasadinmi hic boyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…