• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim

sevdam888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
3
1
1
kızlarr sorum olucak kafam çok karışık eşimle en son iki ay önce ilişkiye girdik korunmasız ve üstüne iki kere regli olduğum için hiç şüphelenmedim gebe olabilme ihtimalimi ama 1 aydır kafama takılan birşey var geceleri idrar a çıkıyorum uyutmuyor rahatsız ediyor ve damla damla geliyor çok gelse bu kadar sıkıntı yapmayacağım 1 saat lavaboda gelmesi için bekliyorum tık yok arkasından yine damla damla gelmeye başlıyor idrarım en çok geceleri rahatsızlık hissi veriyor bunu en çok geceleri yaşıyorum ve ayrıca beyaz su şeklinde su geliyor bu da çok sıklaştı son zamanlarda acaba hamilemiyim yoksa tamamen psikolojik mi yada strese mi bağlı gece idrar a çıkmak 1 ay öncesinde de aşırı yeme hissi aşermeye benzer durumlar yaşadım ama adet gördüğüm için pek üstüne düşmedim şüphelenmedim sonrasında gidip tahlil yaptırıcam umarım inşallah hamişimdir

kızlarr sorum olucak kafam çok karışık eşimle en son iki ay önce ilişkiye girdik korunmasız ve üstüne iki kere regli olduğum için hiç şüphelenmedim gebe olabilme ihtimalimi ama 1 aydır kafama takılan birşey var geceleri idrar a çıkıyorum uyutmuyor rahatsız ediyor ve damla damla geliyor çok gelse bu kadar sıkıntı yapmayacağım 1 saat lavaboda gelmesi için bekliyorum tık yok arkasından yine damla damla gelmeye başlıyor idrarım en çok geceleri rahatsızlık hissi veriyor bunu en çok geceleri yaşıyorum ve ayrıca beyaz su şeklinde su geliyor bu da çok sıklaştı son zamanlarda acaba hamilemiyim yoksa tamamen psikolojik mi yada strese mi bağlı gece idrar a çıkmak 1 ay öncesinde de aşırı yeme hissi aşermeye benzer durumlar yaşadım ama adet gördüğüm için pek üstüne düşmedim şüphelenmedim sonrasında gidip tahlil yaptırıcam umarım inşallah hamişimdir
Cnm iki kere adet olmuşsun ne gebeliği! Böbreklerinde bir sorun olabilir, dr görün.

mrh kızlar bende yeni üye oldum ama paylaşmak istediğim bi konu var nasıl sizlerinde fikrini alabilirim
Sağ üstte turuncu renkte konu aç butonu var oradan açabilirsin.

yapamadım ama bulamadım bişey soracaktım bende.
Bu linke tıkla görürsün.

Ne soracaksın hamilelikle mi alakalı?

Hamilelik cok düşük bir ibtimal canım 2 kere adet olmuşsun. Benim aklima ilk enfeksiyon geldi bence hic bekleme bir doktora görün derim.

Buyuk ıhtımal enfeksıyon var. Donem donem ınsanların ıstahları acılır kapanır malum kıs daha cok yeme ıstegı olur.

çok düşük ihtimaldi zaten ama hamiş olmak çok istiyoruz sanırım onun psikolojisi yanıltabilip hayalkırıklığına uğratıyor b bizleri çok teşekkür ederim cevaplarınız ve yardımınız için dün gittim idrar kesesi iltihaplanması bir dahaki sefere artık Allah nezaman dilerse o zaman sadece bizim istememizle olmuyor herşey hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

Back