How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebemiyim

Beklenmediksurpriz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
29
1
16
40
Mrb hanimlar lutfen icinizden okuyanlar cevap versin gecen ay fameran kullandim ve bir gun adet gordum cok yogun degildi herzamanki gibi ikinci gun bitti ve kahverengi lekelenme oldu uc dort gun sonra az az lekelenme devam etti bugun yarin adet gunum daha olmadim dun idrar testi yaptim bise cikmadi icimde bir umut yinede acaba ustune gormus olabilirmiuim yani hamilelik olabilirmi

Adet değişikliği mevsim geçişinden ya da başka sebeplerden de olabilir.kahverengi akıntı üşütmekten ya da idrar yolu iltihabından kaynaklanabilir.bi ihtimal üstüne görme de olabilir.normalden farklı bir belirtiniz var mı şüphe uyandıran? Hamile olsaydınız büyük ihtimalle idrarda çıkardı ama geç döllenme varsa çıkmayabilir.eger içiniz rahat etsin istiyorsanız hemen gidin acile kan testi yaptırın.özelde yapıyorlar.hakkinizda hayırlısı olsun.

Adet değişikliği mevsim geçişinden ya da başka sebeplerden de olabilir.kahverengi akıntı üşütmekten ya da idrar yolu iltihabından kaynaklanabilir.bi ihtimal üstüne görme de olabilir.normalden farklı bir belirtiniz var mı şüphe uyandıran? Hamile olsaydınız büyük ihtimalle idrarda çıkardı ama geç döllenme varsa çıkmayabilir.eger içiniz rahat etsin istiyorsanız hemen gidin acile kan testi yaptırın.özelde yapıyorlar.hakkinizda hayırlısı olsun.

Baska degisiklik varmi bilmiyorum okadar istiyorumki herseyi ona yaruyorum kolum agirsa hamilemiyim diyecek durumdayim biliyorum test yaptirsam biticek bu belirsizlik ama ayaklarim beni goturmuyo bir umut iste bitsin istemiyorum

Baska degisiklik varmi bilmiyorum okadar istiyorumki herseyi ona yaruyorum kolum agirsa hamilemiyim diyecek durumdayim biliyorum test yaptirsam biticek bu belirsizlik ama ayaklarim beni goturmuyo bir umut iste bitsin istemiyorum

Kafaniza takmayın,allaha bırakın.inanin en hayırlı zamanda allah nasip edecektir.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,kimsenin kucağını boş koymasın.

Back