Bu çizgi kaç dakikada çıktı?Merhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?
Daha erken test için. Fazla sarılık var sağ tarafta . Çok damlatmış olabilirsinizMerhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?
Bu çizgi kaç dakikada çıktı?
5 dk da silikti 5 saat geçti yine aynı bu şekildeBu çizgi kaç dakikada çıktı?
3 damla damlattimDaha erken test için. Fazla sarılık var sağ tarafta . Çok damlatmış olabilirsiniz
Predictor erken gebelik testi ile bence tekrar yapın.insallah hayırlısı olur5 dk da silikti 5 saat geçti yine aynı bu şekilde
Bir gebenin günlüğü nden aldım hassas testler bunlar bir kaç gün sonra tekrarlamak en iyisiPredictor erken gebelik testi ile bence tekrar yapın.insallah hayırlısı olur
Bende adetime 9 gün vardi ve çok hasta oldum sonra test yaptım bendede böyle silik çizgi ckti 1 dakikada sonra gittim beta hcg baktırdım betam 18 ckti o zmn şuan 12 haftalık hamileyim insallh seninkide öyle olurMerhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?
AminBende adetime 9 gün vardi ve çok hasta oldum sonra test yaptım bendede böyle silik çizgi ckti 1 dakikada sonra gittim beta hcg baktırdım betam 18 ckti o zmn şuan 12 haftalık hamileyim insallh seninkide öyle olur
Amin insallh sonuç bellimi varmı bebişAminbenimde 7 gün var akıntım kremsi yapida beyaz , kasıkta batma var . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıl etsin
Tekrar test yaptım daha silik çıktı o yüzden kan vermedim başka da test yapmadım açıkçası adetime de 3 gün varAmin insallh sonuç bellimi varmı bebiş
Bekle bakalim eğer adetin gecikirse kan verirsenTekrar test yaptım daha silik çıktı o yüzden kan vermedim başka da test yapmadım açıkçası adetime de 3 gün var
Aynen öyle yapmayi düşünüyorum beklemesi de zor bir kürtajın var kalbi durduğu için gebe kalmaya da korkuyorumBekle bakalim eğer adetin gecikirse kan verirsen
Ben adetime 1 hafta kala test yaptım silik çıktı ve kan verdim hemen çıktı istersen sende kan ver enazindan hamileysen folikasite başlarsın bak 1 tane de kurtajin varmış enazindan hamile olup olmadığını bilip ona göre ilerlersinAynen öyle yapmayi düşünüyorum beklemesi de zor bir kürtajın var kalbi durduğu için gebe kalmaya da korkuyorum
Durum nedir?Aynen öyle yapmayi düşünüyorum beklemesi de zor bir kürtajın var kalbi durduğu için gebe kalmaya da korkuyorum
Reglim iki gün gecikti ve akıntım hafif sarıya döndü ve sık olmaya başladı özellikle lavaboya gittiğimde. Henüz test tekrar yapmadımDurum nedir?
Folik asit kullanmaya devam ediyorum ama reglik geçmeden yapmak istemedimBen adetime 1 hafta kala test yaptım silik çıktı ve kan verdim hemen çıktı istersen sende kan ver enazindan hamileysen folikasite başlarsın bak 1 tane de kurtajin varmış enazindan hamile olup olmadığını bilip ona göre ilerlersin
Aynı durumdayiz benimde testim böyle çıktı benimde bir gebenin günlüğü testim.sonucunuz ne oldu ?Merhaba arkadaşlar reglime 7 gün var acaba gebe miyim ya da yanıltıcı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?