• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim sizcee

dikkatealmakgerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar ilişkimin üzerinden tam tamına 9 gün geçti ilişkiden öncede sonrada folactive kullanıyordum doktor tavsiyesiyle ve 26 şubat yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım bel ağrım bacaklarım da sızlama ve Akıntım var şeffaf uzayan şekilde sağ tarafımda minik sancılar oluyor arada sizce gebemiyim test yaptım böyle çıktı
4803.webp

Kızlar ilişkimin üzerinden tam tamına 9 gün geçti ilişkiden öncede sonrada folactive kullanıyordum doktor tavsiyesiyle ve 26 şubat yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım bel ağrım bacaklarım da sızlama ve Akıntım var şeffaf uzayan şekilde sağ tarafımda minik sancılar oluyor arada sizce gebemiyim test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3710478
Testin kurumuş halini çektiniz mi

Kızlar ilişkimin üzerinden tam tamına 9 gün geçti ilişkiden öncede sonrada folactive kullanıyordum doktor tavsiyesiyle ve 26 şubat yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım bel ağrım bacaklarım da sızlama ve Akıntım var şeffaf uzayan şekilde sağ tarafımda minik sancılar oluyor arada sizce gebemiyim test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3710478
İdrarı çok damlatmissin sanırım dağılmış başka test varsa denencanim

Back
X