Gebemiyim sizce ?

Cicibebek13579

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
64
4
286
32
Gecmısı anlatmakla ugrasamıcam valla canımsular hemen konuya gırıyorum adetım bugunle bırlıkte 3 gun gecıkdı esıme gore normal bana gore degıl neyse test al dedım artımed alıp gelmıs yapdım pozıtıf cıkdı yalancı falan oldugunu dusunmuyorum yada ıstemıyorum gayet net cıkdı dayanamadım ovulasyon testı yapdım oda pik çıkdı işin sonu sizce ben hamılemıyım cvplarınaza gore kan vercem

Eklentiler

• IMG_0812.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 33
Ben artımed marka test yalancı poztıf cıkardı sonra kan verdım negatıf 1 hafta sonra Bıdaha kan verdım poztıf hamıleyım hamılyeknde sırf merak ıcın ovülasyon testı yaptım ıkı cızgı net çıktı kan verın en dogrusu bu

Sizce bu ovulasyon testıde sizde cıkdıgı gıbı netmı yanı ben ınanmıyordumda şansımı denemek ıstedım

Bende şuan gebelik var gibi daha çok başındayım artimedi bilmiyorum ama Ovulasyon testlerim pik çıkıyor adetim 4 gün gecikti hala aynı pik

Ovulasyonda ılk defa yasıyorum ben bı test daha yapayım bakalım onda ne cıkıcak ona gore kan vereyım
Bence testlerle hiç uğraşmayın çünkü herkesin pik olmuyor hamile olup silik çıkanda var kafanız karışıp düşünceğinize kan verin zaten regliniz gecikmiş ihtimalle yaşamak çok zor

Bence testlerle hiç uğraşmayın çünkü herkesin pik olmuyor hamile olup silik çıkanda var kafanız karışıp düşünceğinize kan verin zaten regliniz gecikmiş ihtimalle yaşamak çok zor
Canım 10 yasında kızım var benım kızımdan sonra hıc korunmadık eşimde morfoloji bozuklugu var ilaç kullanmaaya basladı kızımda eşimin ilaç kullanmasıyla olmusdu o yuzden ıkılemdeyım tutmusmudur dıye

işte ikilem için dedim kan verin diye tutmuştur inşallah

Teste göre hamilesin

Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin Şimdiyr kadar çok kafama takmıyordum hatta istekli de değildim.Şimdi deli gibi istiyorum.Çalıştığım için rapor vs için uygun zamanı bekliyorum.

Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin Şimdiyr kadar çok kafama takmıyordum hatta istekli de değildim.Şimdi deli gibi istiyorum.Çalıştığım için rapor vs için uygun zamanı bekliyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım benım rabbaım kımsenın kucagını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…