• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim neyim ben?

cokricaetcem

'VE İLAA RABBİKE FERGAB'
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
1.193
538
128
merhaba arkadaşlar, 14 ocak sat. 10 şubat pembe kahve lekelenmem oldu.ve son adetimden önce soğan kürü uygulandım, akabinde 10. gün adet gördüm.pco rahatsızlığı vardı ama adetlerim 3-5 gün değişiklik gösterirdi. bu süre zarfında 4 kez idrar testi yaptım ama olumsuz. doktora neden gitmedin derseniz, idrar testi negatif çıktıkça erteledim, bir daha çıkmazsa giderim diye düşündüm hep ve bu hafta içi mutlaka gidicem.aşagıdaki şikayetlerim belirgin bir halde devam ediyor ve ben başka bir şey olması ihtimalinden dolayı da çok korkuyorum.çünkü bu gibi şeylerle ilk kez karşılaşıyorum..

-kasıklarda ağrı
-kasıklarda yanma
-kasıklarda segirme
-rahmim neredeyse 2 katına çıktı, şiş ve sert
-karnımda şişlik,
-karnımdaki gaz kalbe basınç yapıyo sürekli
-midemde yanma ara ara bulantı,
-bi kaç defa istifra ettim
-baş ağrısı
-bacaklarda halsizlik ağrı
-bel, ve yanlarda ağrı
-reflü gibi midem ağzımda geziyorum

örnekleri ve benzerleri varmıdır diye bir önbilgi almak amaçlı
sizlerle paylaşmak yorumlarınızı almak istiyorum.
lütfen yardımcı olun teşekkürler

sizi bekliyorummmmm:16:

Testlerini adetin gectikten snr yaptiysan negatif ciktiysa gebelik yoktur muhtemelen.bu sikayetler gebelikte oldugu gibi baska bir rahatsizliginda habercisi olabilir.hic oyalanmadan hemen dr git.geciktirme derim.ozellikle sisme oldu falan demissin.normal gelmedi bana canim.sogan kuru adeti geciktirebilir.sokulemedigin icin bunlar olabilir.ihmal etme.ben adet gecikmesi yasadigimda bulanti siskinlik cok yasiyorum.adetimi olayim biranda hepsi geciyor.zaten adet belirtisiylr gebelik belirtileri ayni.sokulemedigin icinde ayni belirtileri yogun yasiyorsun.negatiflerinin zamanlamasina bakarak degerlendirmeni kendin yap ve doktorun yolunu tut.

Testlerini adetin gectikten snr yaptiysan negatif ciktiysa gebelik yoktur muhtemelen.bu sikayetler gebelikte oldugu gibi baska bir rahatsizliginda habercisi olabilir.hic oyalanmadan hemen dr git.geciktirme derim.ozellikle sisme oldu falan demissin.normal gelmedi bana canim.sogan kuru adeti geciktirebilir.sokulemedigin icin bunlar olabilir.ihmal etme.ben adet gecikmesi yasadigimda bulanti siskinlik cok yasiyorum.adetimi olayim biranda hepsi geciyor.zaten adet belirtisiylr gebelik belirtileri ayni.sokulemedigin icinde ayni belirtileri yogun yasiyorsun.negatiflerinin zamanlamasina bakarak degerlendirmeni kendin yap ve doktorun yolunu tut.

yrn sabah gidiyorum.
inşallah dediğin gibi adet olamadığım içindir
bu şikayetler..regliden öncede hiç yaşamadığım içi:53:
böyle mayıştım kaldım..
teşekkürler yorumunu:38:

Back