- Konu Sahibi Kaderimmmmm12345
Ben yunurtlamanin 9.cu gun yapmaya basladim testlerimi 11.ci gün sabah hala ayni siliklikteydi.. aksam uzere 5de bidaha yaptim koyulasmisti 12.ci günde kanda pozitif ciktiİki gün gecsinmi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yunurtlamanin 9.cu gun yapmaya basladim testlerimi 11.ci gün sabah hala ayni siliklikteydi.. aksam uzere 5de bidaha yaptim koyulasmisti 12.ci günde kanda pozitif ciktiİki gün gecsinmi yani
Bak aksam uzere 5 de yaptigim testim bu
Tebrik ederim kızlar Rabbim kavuştursun sağ salimAyni gün aksam uzere 9nda yaptigim erken gebelik testimde bu
Peki sizce hamile miyim adetim üç gün gectiAcil bilmiyorum ama özel hastane de yapabilirsin
Yapiyorlar ben acilde haftasonu verdim kan canim gebeljk suphem var dediklerinde yapıyorlarHastaneler ama hafta sonu yapar mı ki acil falan
Ben Kasım'da 25 sinde oldum bu ay bekledim ama olmadım ne ağrı var nede sancıBen yunurtlamanin 9.cu gun yapmaya basladim testlerimi 11.ci gün sabah hala ayni siliklikteydi.. aksam uzere 5de bidaha yaptim koyulasmisti 12.ci günde kanda pozitif cikti
Cok teşekkür ederim Rabbim istiyen herkese nasip etsinTebrik ederim kızlar Rabbim kavuştursun sağ salim![]()
Ozaman kanda cikar hemen canimBen Kasım'da 25 sinde oldum bu ay bekledim ama olmadım ne ağrı var nede sancı
Devlette de yapılıyor muYapiyorlar ben acilde haftasonu verdim kan canim gebeljk suphem var dediklerinde yapıyorlar
Hamilesin bence canım tebrik ederimPeki sizce hamile miyim adetim üç gün gecti
İnşallah cikarOzaman kanda cikar hemen canim
Bizede haber ver canim Rabbim insallah hayirli haberi almani nasip etsinİnşallah cikar
İnşallah ya çok istiyoruz eşimle yılbaşı sürprizi olsunHamilesin bence canım tebrik ederim![]()
Amin cümlemize Allah isteyen tüm annelere bir melek nasip etsinBizede haber ver canim Rabbim insallah hayirli haberi almani nasip etsin
Tebrikler sağlıkla b ilerler insAllahBak aksam uzere 5 de yaptigim testim bu
Aminn insallah canim.. seninkide insallahhTebrikler sağlıkla b ilerler insAllah❤
Allah razı olsun cnmAminn insallah canim.. seninkide insallahh
Benimde 2tane oglum var bu 3.cü Rabbim insallah banada hayirli saglikli bir kiz evladi verir.. 1.5 sene önce erken dogumla kizimi kaybetmistimAllah razı olsun cnm![]()
Ya Rabbim bağışlasın oğullarını insAllah gönlünüze göre olur benim de bı kızım var önceliğimiz sağlıklı olması ama kız kardeşi olursa da üzülmeyizBenimde 2tane oglum var bu 3.cü Rabbim insallah banada hayirli saglikli bir kiz evladi verir.. 1.5 sene önce erken dogumla kizimi kaybetmistim
allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın o kadar beklemeden test yapmıssın kı ona ragmen cıft cızgı cıkmıs. normalde ılk ıdrarla sabaha kadar tuttugun ıdrarla yapsan daha koyu cıkardı. sureklı gun ıcınde su ıc su ıc sonra ıdrar seyreltılmıs oluyo. oran dusuyo bhcg. o yuzden sılık cızgı cıkmıs bence. allahım hayırlısını versınAmin cümlemize Allah isteyen tüm annelere bir melek nasip etsin
Allah çocuk isteyen dua edenlere nasip etsinallahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın o kadar beklemeden test yapmıssın kı ona ragmen cıft cızgı cıkmıs. normalde ılk ıdrarla sabaha kadar tuttugun ıdrarla yapsan daha koyu cıkardı. sureklı gun ıcınde su ıc su ıc sonra ıdrar seyreltılmıs oluyo. oran dusuyo bhcg. o yuzden sılık cızgı cıkmıs bence. allahım hayırlısını versın