A Alevvekiz Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 84 22 24 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Alevvekiz #1 Merhaba yeni gebelik testi yaptım sizce varım ilk 5 dakikanın içinde silik çizgi gördüm gibi size de sormak istedim
Merhaba yeni gebelik testi yaptım sizce varım ilk 5 dakikanın içinde silik çizgi gördüm gibi size de sormak istedim
Asli Miraz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2022 1.097 1.022 33 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Alevvekiz #2 Alevvekiz .!.: Merhaba yeni gebelik testi yaptım sizce varım ilk 5 dakikanın içinde silik çizgi gördüm gibi size de sormak istedim Eki Görüntüle 3486401 Genişletmek için tıkla... ya valla hafif bir çizgi var adetiniz ne zaman ?? sanırım bu ince çizgiye daha geçmemiştir.
Alevvekiz .!.: Merhaba yeni gebelik testi yaptım sizce varım ilk 5 dakikanın içinde silik çizgi gördüm gibi size de sormak istedim Eki Görüntüle 3486401 Genişletmek için tıkla... ya valla hafif bir çizgi var adetiniz ne zaman ?? sanırım bu ince çizgiye daha geçmemiştir.
A Alevvekiz Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 84 22 24 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Alevvekiz #3 Asli Miraz .!.: ya valla hafif bir çizgi var adetiniz ne zaman ?? sanırım bu ince çizgiye daha geçmemiştir. Genişletmek için tıkla... Geçen ayın içinde olmam gerekiyordu
Asli Miraz .!.: ya valla hafif bir çizgi var adetiniz ne zaman ?? sanırım bu ince çizgiye daha geçmemiştir. Genişletmek için tıkla... Geçen ayın içinde olmam gerekiyordu
Asli Miraz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2022 1.097 1.022 33 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Alevvekiz #4 Alevvekiz .!.: Geçen ayın içinde olmam gerekiyordu Genişletmek için tıkla... polikistik var mı? belki geç döllenmedir.
Alevvekiz .!.: Geçen ayın içinde olmam gerekiyordu Genişletmek için tıkla... polikistik var mı? belki geç döllenmedir.
A Alevvekiz Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2022 84 22 24 3 Ekim 2024 Konu Sahibi Alevvekiz #5 Asli Miraz .!.: polikistik var mı? belki geç döllenmedir. Genişletmek için tıkla... Polikistik over yok belki dediğiniz gibi geç döllenme olabilir
Asli Miraz .!.: polikistik var mı? belki geç döllenmedir. Genişletmek için tıkla... Polikistik over yok belki dediğiniz gibi geç döllenme olabilir