gebelikten şüpheleniyorum

xxccvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
5
0
1
merhaba, erkek arkadaşımla en son 9 ocakta ilişkiye girdik. ama prezervatifin boyutu büyüktü ve ben meninin sızabileceğini düşündüm. 11 ocakta regl olmam gerekiyordu, hala olmadım. iki kez test yaptım negatif çıktı. pazartesi günü tekrar yapıcam. hamile olma ihtimalim yüksek mi? kan testi yaptırmalı mıyım? günlerdir çok stres yaptım ve belki o yüzden regl olamıyorum.

Sanmıyorum canım strestendir bence ama yinede kan testi yaptır tamamen kurtul hem merakından hem stresinden..

Sanmıyorum canım strestendir bence ama yinede kan testi yaptır tamamen kurtul hem merakından hem stresinden..
19 yaşındayım, kan testinde ailemin haberi olur mu olmaz mı bilemiyorum. ondan da endişeliyim açıkçası. arada kasıklarımda ağrılar oluyor, sonra geçiyor. akıntım fazlalaşmaya başladı. karnımda bir şişlik belirdi. bazen midem bulanıyor. belki hepsi kuruntu, psikolojik olabilir ama çok korkmaya başladım. umarım regl olurum stres beni mahvetti.

sürekli oldum mu olmadım mı diye kontrol ediyorum ve az önce tuvalete gittim. peçeteye iki üç damla kan geldi. çok açık kırmızı rengindeydi. umarım regl dir. erken gebelikte kanamalar nasıl olur? adet kanaması mı acaba bu? çok korkmaya başladım.

psikolojiktir yasadiginiz.Muhtemelen regliniz baslamis ama ola ki devami gelmezse kan testi yaptirabilirsiniz ailenizin haberi olmaz diye dusunuyorum

psikolojiktir yasadiginiz.Muhtemelen regliniz baslamis ama ola ki devami gelmezse kan testi yaptirabilirsiniz ailenizin haberi olmaz diye dusunuyorum
ped taktım, normal adet gibi şu an. rengi koyu kırmızı ama çok yoğun akmıyor. umarım devamı gelir. teşekkürler yorumunuz için.

Biraz rahatlamaya çalış muhtemelen adetsindir şuan ama her ihtimale karşı belirtiler geçmezse bi kan testi yaptir hatta sanmıyorum haber vereceklerini ama için biraz daha rahat olsun özelde yaptır...

Biraz rahatlamaya çalış muhtemelen adetsindir şuan ama her ihtimale karşı belirtiler geçmezse bi kan testi yaptir hatta sanmıyorum haber vereceklerini ama için biraz daha rahat olsun özelde yaptır...
sonunda regl oldum. muhtemelen hepsi strestendi. yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…