How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelikten Sonra Cinsel Hayat?

margarinkafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
33
1
36
Antalya
Arkadaşlar merhaba.. Evlenmemiş ve gebe kalmamış biriyim, lakin sözlü olduğum için böyle şeyleri merak etmeye başladım.

Merak ettiğim şu, doğumdan sonra cinsel yaşam nasıl ilerliyor?
Eskisi gibi oluyor mu yoksa bazı sorunlar yaşanıyor mu?
Mesela vajinada genişleme her gebelikte oluyor mu yoksa zor gebeliklere mahsus birşey mi?

Yardım ederseniz çoook sevinirim :3:

Arkadaşım anlatmıştı. Annesinin karnı çok büyümüş ve babası almaya başlamış kadının tüylerini. Cinsel hayatla pek alakası olmasa da söylemek istedim.
Birde erkekler genelde çekinir diye düşünüyorum. Bebeğe bir şey olur diye.
Ama kadınlarda libido denen şey artıyor o dönem.

Bebeğe bir şey olması korkusunda haklılar. Vajinal ambolizm diye bir şey var, yani cinsel ilişki sırasında kadının kanına hava karışmasıyla hayatını kaybetmesi ki bu çook nadir görünen bir durum. Ama hamilelik ilerledikçe rahim kanalları açıldığı için bu risk çok fazla artıyor ve ilişki annenin de bebeğin de yaşamına tehdit oluşturuyor.

ben sezeryan yaptım dogal olarak bır acılma durumu olmadı :52:ama dogumdan sonra 40 ın cıkana kadar zaten bırlıkte olunmuyor ya sonrası ılk cınsel ılıskılerde acı olmustu e doguma yakında ılıskıyı bırakınca bırde gebelıktede korktuk cok sık gırmedık baya bır süre ondan dolayı ılk zamanlar zor oldu acıyodu falan sonra yavas yavas düzeldı zorlamamk lazım normla dogumda kendını toparlıyor rahım dıyolar ama yınde tabı dogum yapmamaıs yda sezeryan yapmıs bırıne göre bıraz acıklık olur mutlaka sezeryan yapanların kocaları oyönden sanslı dıyoalr ya :52:

Back