Gebeliğe Hazırlık Gebelikten once olusan kist

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kesd22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
18
4
36
39
merhaba arkadaşlar benim oglum var 8 yasinda ve 4 senedirde 2. cocugu istiyoruz ve malesef ksimet olmadi uzun bi aradan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim buay femara ve inofolic combi kulladim yumurtam 19 mm oldu ve igne vermiycem kendi catlar dedi doktor 3 gun agrin olabilir 3 gun ust uste iliski olsun gerisi sana kalmis dedi neyse iliski oldu ve benim 3 gunden sonrada agrim devam etti ovulasyon testim vardi evde deniyim dedim ama gun gectikce koyulasti sonra yumurtlamadim mi devam mi ediyor acaba diye baska bi doktora gittim ultrasonla bakti ve rahim kalingin 14mm dedi ve sag tarafta yumurtam olusmustu benim bu ay ve sag tarafta bi kist var ama bu kist gebelikten once olusan bi kist buyuk ihtimalle hamile kaldin dedi ama adetime 10 gun vardi daha bana beta hcg testi yapti ama negatif siz hic boyle gebelik kisti diye bisey duydunuzmu biraz uzun oldu kusura bakmayin

Oyle bisey yok ya ayrica buyuk ihtimalle hamile kaldin diye bi laf kullanan doktora ben doktor demem cunku o donemde onu goremezki . Ne alaka ya hamile kalmadiysam hayal kirikligim ne olcak. Ha hamilede olabilirsin ama zaman olarak bunu doktor hic bir sekilde goremez. Basit kist olusmus bir ayda temizlenir korkmayin

ya bende sasirdim bu doktor bezmialemin doktoru onada 4 senedir cocuk istedigimi soyledim beni bu sekilde umutlandirmasi insan derki adetini bekle olmazsan test yaparsin falan buyuk ihtimale hamile kalmissin demesi benide bi strese soktu inanin adetime 10 gun vardi gecmek bilmiyor Allah hayirlisi versin ama psikolojik olarak etkilendim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…