Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu isteğiniz imkansız. KKTC de tüp bebek yaptırırsanız cinsiyet seçebilirsiniz ama bundan hariç hiçbir yöntem kesin sonuç vermez. Bu eşinizin spermindeki bir kromozom ile alakalı birşey. Bence önce bebeğinizin sağlıklı olmasını isteyin. Sanırım zor kavuştuğum için bu mesajları görünce inanılmaz irrite oluyorum.arkadaşlar hamile kalmadan önce bebeğin cinsiyetini belirlemek için neler yaptınız veya bildiğiniz bilgiler var mı ? Paylaşımlarınızı bekliyorum
Bence böyle bisey imkansiz cinsiyeti biz ne yapip belirlicez ki olacak şey değil saglikli olsunlarda önemli olan bu bence.arkadaşlar hamile kalmadan önce bebeğin cinsiyetini belirlemek için neler yaptınız veya bildiğiniz bilgiler var mı ? Paylaşımlarınızı bekliyorum
Yaptığım araştırmalar sonucu yumurtlama gününden önceki birliktelik kız çocuğu tam yumurtlama günü ise erkek çocuk sadece bilen var mı diye görüş almak istedim. Tabiki evvela hayırlı sağlıklı vatanına milletine sadık bir evlat olmasıBu isteğiniz imkansız. KKTC de tüp bebek yaptırırsanız cinsiyet seçebilirsiniz ama bundan hariç hiçbir yöntem kesin sonuç vermez. Bu eşinizin spermindeki bir kromozom ile alakalı birşey. Bence önce bebeğinizin sağlıklı olmasını isteyin. Sanırım zor kavuştuğum için bu mesajları görünce inanılmaz irrite oluyorum.
Yüzde yüz belirleyemeyiz ama etkili olabiliriz belkiBence böyle bisey imkansiz cinsiyeti biz ne yapip belirlicez ki olacak şey değil saglikli olsunlarda önemli olan bu bence.
Ben munkun olmadigini düşünüyorum.Yüzde yüz belirleyemeyiz ama etkili olabiliriz belki
X kromozomu daha büyük olduğu için daha yavaş ilerler. Ama bakalım o sperm yumurtlama olana kadar canlı kalacak mı. Y kromozomu daha hızlı ilerler ama yumurtlama günü bakalım yeterli sperm yumurtaya ulaşabilecek mi. Bunların hiçbir bilimsel dayanağı Yok tamamen tesadüf. Evet ben yaşadım diyebilir insanlar ama gebe kalmak için tek ilişki gebelik şansını düşürür. Herkesin gönlünden illlaki geçebilir keşke kızım olsa oğlum olsa diye ama bir de şu açıdan bakalım kız olması için yumurtlama öncesi ilişkiye girdiniz erkek çocuğunuz oldu o zaman ne yapacaksınız? Önceliktiniz madem sağlıklı olması boşa bunlara kafa yormayın bence. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gönlüne göre versin inşallah. Ama dediğim gibi 6 ay bile çocuk sahibi olmaya çabalamış olsanız bu konuyu açmayı aklınızın ucundan bile geçirmezdiniz.Yaptığım araştırmalar sonucu yumurtlama gününden önceki birliktelik kız çocuğu tam yumurtlama günü ise erkek çocuk sadece bilen var mı diye görüş almak istedim. Tabiki evvela hayırlı sağlıklı vatanına milletine sadık bir evlat olması
Adetinin 14. Günü yumurtlama gunumdu öğünü değerlendirdik ve şuan kizim oluyor.boyle şeylere inanmayin derim. Bir tanidigim erkek çocuk için doktora gidiyor doktor sadece yumurtlama gününde korunmasi ilişki önermiş.1.5 yildir maalesef hamile kalamadi. Rabbim ne verirse hayirlisini verir. Saglikli olsun hic bir önemi yok cinsiyetin.Yaptığım araştırmalar sonucu yumurtlama gününden önceki birliktelik kız çocuğu tam yumurtlama günü ise erkek çocuk sadece bilen var mı diye görüş almak istedim. Tabiki evvela hayırlı sağlıklı vatanına milletine sadık bir evlat olması
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Daha önce denedim tam ikiz beneklerimin cinsiyetini öğrenmeye gitmişken ölmüş olduklarını öğrendim ve ilaçla düşük yaptım onların o minicik cansız halini dahi gördüm. Şimdi bu hayal kırıklığının üstüne bir daha yeniden hayal kurmak istiyorum sadeceX kromozomu daha büyük olduğu için daha yavaş ilerler. Ama bakalım o sperm yumurtlama olana kadar canlı kalacak mı. Y kromozomu daha hızlı ilerler ama yumurtlama günü bakalım yeterli sperm yumurtaya ulaşabilecek mi. Bunların hiçbir bilimsel dayanağı Yok tamamen tesadüf. Evet ben yaşadım diyebilir insanlar ama gebe kalmak için tek ilişki gebelik şansını düşürür. Herkesin gönlünden illlaki geçebilir keşke kızım olsa oğlum olsa diye ama bir de şu açıdan bakalım kız olması için yumurtlama öncesi ilişkiye girdiniz erkek çocuğunuz oldu o zaman ne yapacaksınız? Önceliktiniz madem sağlıklı olması boşa bunlara kafa yormayın bence. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gönlüne göre versin inşallah. Ama dediğim gibi 6 ay bile çocuk sahibi olmaya çabalamış olsanız bu konuyu açmayı aklınızın ucundan bile geçirmezdiniz.
Siz değerlendirmişsiniz sanırım hayırlı olsun ne güzelAdetinin 14. Günü yumurtlama gunumdu öğünü değerlendirdik ve şuan kizim oluyor.boyle şeylere inanmayin derim. Bir tanidigim erkek çocuk için doktora gidiyor doktor sadece yumurtlama gününde korunmasi ilişki önermiş.1.5 yildir maalesef hamile kalamadi. Rabbim ne verirse hayirlisini verir. Saglikli olsun hic bir önemi yok cinsiyetin.
Kusuruma bakmayın amacım kimseyi kırmak değil inşallah hayallerinize kavuşursunuz ama o zaman hayalinizde sağlıklı bir gebelik nasıl geçirebilirim olsun bence. Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınKendimi yanlış ifade ettim sanırım. Daha önce denedim tam ikiz beneklerimin cinsiyetini öğrenmeye gitmişken ölmüş olduklarını öğrendim ve ilaçla düşük yaptım onların o minicik cansız halini dahi gördüm. Şimdi bu hayal kırıklığının üstüne bir daha yeniden hayal kurmak istiyorum sadece
Estağfirullah ben sizi anlıyorum. Umut fakirin ekmeğidir demişler napalım :) kötüyü hatırlamamak için kendini farklı yönlere çekiyorumKusuruma bakmayın amacım kimseyi kırmak değil inşallah hayallerinize kavuşursunuz ama o zaman hayalinizde sağlıklı bir gebelik nasıl geçirebilirim olsun bence. Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Canım benim kocakari anlatması olan bir bilgi var bende yaşlı bir teyze anlatmıştı adet bittikten 5 gün sonra ilk birliktelik olunca erkek olurmuş ben denemedim ama kadını söyledikleri yani bunu uygulayanların oğlu olmuşYaptığım araştırmalar sonucu yumurtlama gününden önceki birliktelik kız çocuğu tam yumurtlama günü ise erkek çocuk sadece bilen var mı diye görüş almak istedim. Tabiki evvela hayırlı sağlıklı vatanına milletine sadık bir evlat olması
Hımm Yani yumurtlama günü. Kız çocuğu için bi bilgi var mı pekiCanım benim kocakari anlatması olan bir bilgi var bende yaşlı bir teyze anlatmıştı adet bittikten 5 gün sonra ilk birliktelik olunca erkek olurmuş ben denemedim ama kadını söyledikleri yani bunu uygulayanların oğlu olmuş
Rabbim bilir evvela
TESK.ederim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsinSiz değerlendirmişsiniz sanırım hayırlı olsun ne güzel
5 haziran adet gunumdu 11 haziranda bitti.Canım benim kocakari anlatması olan bir bilgi var bende yaşlı bir teyze anlatmıştı adet bittikten 5 gün sonra ilk birliktelik olunca erkek olurmuş ben denemedim ama kadını söyledikleri yani bunu uygulayanların oğlu olmuş
Rabbim bilir evvela
Maalesef iki kızım olduğu içinHımm Yani yumurtlama günü. Kız çocuğu için bi bilgi var mı peki
Canım benim kadının bana söylediği ilk birliktelik adet bittikten 5 gün sonra ozamana dek beraberlik yok yaşlı teyze söylemişti söylediklerinin oğlu olmuş ben denemedim iki kızım var onun için teyze anlatmıştı 10 yılı geçmiştir soyleyeli5 haziran adet gunumdu 11 haziranda bitti.
14 haziran 16 haziran ve 18 hazirani degerlendirdik yani adetinin 10. Günü 12. Günü ve 14. Gününü degerlendirdik. 14. Günü yumurtlama gunumdu. Kizin olacak hayirlisiyla. Bende bahsettiğini olayi duymuştum ama bu isler nasip kismet isi Rabbim neyi dilerse onu verir.
Amin. İnşallahTESK.ederim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Amin. İnşallahTESK.ederim Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin