merhb arkadaşlr derdime bi çare lütfen ben 4 ay önce genel sezeryan oldum gebeliğimin yedinci ayında başlayan sırt tutulmam hala devam ediyo özellikle sabahları kımıldayamıyorm sezeryandan dolayı oldu desem gebelikte başladı fizik tedvi uzmanına gittim emar temiz çıktı oda teşhis koyamadı kas gevşetici kremler ve ilaç verdi ama reçede emzirme döneminde kullanılmaz diyodu bende korkup kullanmadım şimdi dahada şiddetlendi ağrılarm aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu neyapıcağımı bilemiyorm bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim nasıl geçer bu sırt ağrısı yaaa
benımde dayanılmaz sırt ağrım var 2 ay önce sezeryan oldum gebeyken başlamadı son on gundur falan bu böyle ama dayanılmaz sabahları yatağımdan resmen kalkamıyorum
benmde bugun agladım atık dedım yeter bu ne acba göğüslerdenmımafoldumben yuzüstü yattımmı daha cok agrıo.. yatkatan kalkarken canım çok acıo yaaa :gitme:
benimde hamileyken sırt agrılarım başladı ve şuan daha çok bazen bıçak saplanır gibi oluyo emzirirkende sırtım çok agrıyo rahat bi pozisyon bulamadım kendime.
off arkadaşlar bu gebelik doğum mahvediyor bizi, ben de de bel fıtığı oldu. mr ım temiz çıktı demişsin çok şükür demişsin bence geçer. sıcak uygulama denesen işe yarar mı acaba, havluyu ısıt sırtına sar.fisfisfis
bende doktora gittim arkadaslar fızık tedavıye anlattım yarın filim cektırıcem ve kan tahlılı yaptırıcam bakalım ne cıkıcak ıltıhaplı romatızma olabılır az bı ıhtımalde olsa dedı bıde dedıkı psıkolojık olabılır ...vucut bu sekılde tepkı verırmıs hamılelık zor gectı sonucta sezeryana endıseyle gırıyosun ne olucak ne bıtıcek cocuğum sağlıklımı acaba nekadar hamıleyken testte yapılsa ınsan görmeden ınanamıyor ki butun bunlar ve emzırme pozısyonları hamılelıkte alınan kılolar ve sureklı bebeı kucakta tasıma gibi şeylerde bence buna etken arkadaslar kafamıza hıc bişeyı takmaya gelmıyo yani...
kızlar bend sezaryan la dogum yaptım
iki nedeni olabilir
1. gögüslerinz sütle dolu ise agırlık yapıyodr bundan kaynaklanır
2. terli terli yataktan kalkıyosanz ondan dr gece uykunn arasında mecbur bebişler iiçin kalkıyoz sırtımz terli oluyo benmde çookk agrrdı sonra her uyanmmm da yelek giydm sırt agrılarım geçti tavsiye ederim yelegi devamlı giyin
( ay ben de kendim gibileri var mı ki diyordum.. ben de epidural sezaryen oldum..doğumdan sonra kaslarım çok zayıflamıştı.. tek bir basamak çıkacak kadar bile bacaklarımı kaldıramıyordum.. oturmak da kalkmak da ayrı sorundu... çok şükür daha iyiyim ama sırt ağrılarım beni mahvediyor.. (
Doğum sonrası sırt ağrısı, bel ağrısı neden olur? Tedavisi nasıl yapılır? Hamilelik sonrası sırt ve bel ağrılarının oluşum sebebi, hamilelik ya da doğum