Gebelikte zofran kullananlar ?

easrgms7

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
89
19
Merhaba hanımlar 14+6 haftalık gebeyim kullandığım ilaçlar ağır geliyor mide bulantısı, yanması ve baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim zofran serum taktılar hapını kullanan oldu mu yada aynı durumu yaşayan yan etki gösterdi mi ?

Hapını kullandım yan etki görmedim bulantımı tek o geçirmişti çok şükür bebeğimde sağlıklı doğmuştu bişey olmadı

Hapını kullandım yan etki görmedim bulantımı tek o geçirmişti çok şükür bebeğimde sağlıklı doğmuştu bişey olmadı
Teşekkürler Serum olarak verdiler zofranı , sürekli kullanmam için de prilam yazdılar inşallah bana da bişey olmaz sağlıklı dünyaya gelir

Teşekkürler Serum olarak verdiler zofranı , sürekli kullanmam için de prilam yazdılar inşallah bana da bişey olmaz sağlıklı dünyaya gelir
İnşallah be serum olarak hiç duymamıştım içiniz rahat olsun prilam da bulantıyı çok kesmiyor ama em azından kusmayı engelliyor

Bana da zofer yazdı Dr ama almaya korktuk almadık benimde bulanıyor az kaldı diyip sabrediyorum. Eğer 12. Haftama kadar geçmezse alacağım

Ayy halamı geçmedi zofer demi fayda etmedi ne yapcaz Allah Yardımcmz olsun cinayeti belli mi
Bunda zofer kullanmadım prilam içiyorum gece yatmadan iki tane gün içinde kusmuyorum ama midem boş olduğunda falan bulanıyo ama bugün iyiyim valla insallah geçiyordur erkek bu arada

Prilam dr kullan canım zofer ya da zofran aartık son aşamada veriliyor beslenmenin etkilendiği hiç yiyemez olduğun zaman. Prilam b6 vitamini 18 haftaya kadar kullandım. Zofran i 1 2 kez kullandım bulantiyi azalttı ama ben de şiddetli başağrısı yaptı sonra kullanmadım.

Prilam da kullanıyorum ama faydasını görmedim geceleri çok yoğun bulantım oluyor uyumadan üç saat önceye kadar yiyorum sonra lokma sürmüyorum ağzıma

Prilam da kullanıyorum ama faydasını görmedim geceleri çok yoğun bulantım oluyor uyumadan üç saat önceye kadar yiyorum sonra lokma sürmüyorum ağzıma
Çok az kalmış ama 2 haftaya epey rahatlayacaksın tamamen geçmese de çok hafifleyecek

Bana dr zofer yazdi canım almaya ceraret edemedim bende prilam a devam ediyorm gece içiyorum onu içince bile midem felaket oluyır 11+2 yim inşallah geçeceği günü iple değil halatla çekiyorum

Bana dr zofer yazdi canım almaya ceraret edemedim bende prilam a devam ediyorm gece içiyorum onu içince bile midem felaket oluyır 11+2 yim inşallah geçeceği günü iple değil halatla çekiyorum
Canım benim çok zor biliyorum bazen dayanılmaz oluyor. Ama meyvesi çok tatlı. Az kaldi sabret. Ben bana 1 2 hafta daha dayan geçecek diyenlere ne kadar kolay 2 hafta daha demek ben akşamı edemiyorum sabah olmuyor her an her saniye bulantidan ölüyorum derdim. Ama geçiyor anlık şeyler bul kendine zeytin gibi balık kraker gibi eğer fayda ederse beyaz peynir yiyebilirsin. Ben bu şekilde anı geçiştirirdim bunları yedikten sonra da başlardı ama bi şekilde geçti.

Bir de şu var en yüksek olduğu zaman şu an yani 10 11 haftalar hormonların en üst seviyeye çıktığı zamanlar. Bundan sonra düşmeye başlayacak hem de vücudun adapte olacak halifeliğe en güzel dönemine gireceksin 2. Trimestra.

Ah öylemi diyorsun Allah razı olsun amin amin o günler gelecek mi hamileligimin keyfini sürebilecekmiyim Rabbim şu mübarek gecede ya safi ismi ile şifa versin tüm herkese içinde de bana. Senin kaç haftalık oldu canım cinsiyeti erkek mi. Ben sali günü 12 olacağım geçecek demi iki haftaya gün sayıyorum

Benim kiler doğdu büyüdüler bile ablası ama öyle kötü gunler gecirdim ki bulantidan unutmak ne mümkün darısı sana inşallah
Evet bundan sonra daha artmayacak senin de azalacak inşallah yatmaya çalış limonlu su dene bana iyi gelirdi belki fayda eder sana da yanında dursun yudum yudum al bastırıyordu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…