Gebelikte yürüyüş ve sancılar

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
30
Merhaba,32+3 hamileyim. Hamileliğimin ilk zamanları düşük riski yüzünden hep yatmak zorunda kaldım. Sonrasında korona nefes darlığı vs derken baya bir istirahat ettim. Ve hamile kaldığım kilom 90kgydu bu yüzden aşırı derecede ağırdı bedenim zaten şuandada 90kgyum fakat bebek nedeniyle aşırı agırlaştım. Yürümeye çalışıyorum hareket yapmaya çalışıyorum,ya belime ya eklemlerime yada kasıklarım ve karnıma deliler gibi iğneler batıyor agrılar artıyor yürüyemiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum resmen yürümek benim için tam eziyet halinde ve böyle giderse hiç yürüyemiycek gibiyim doktorum bişey demiyor sizden tavsiye almak istiyorum ne yapmam lazım aceba. Nasıl düzelir herşey bilmiyorum çünkü

Hiçbi fikrim yok ama uzandığınız yerden hareketler yapabilir misiniz acaba , havada bisiklet çevirme, bacakları aç kapa gibi felan

Hiçbi fikrim yok ama uzandığınız yerden hareketler yapabilir misiniz acaba , havada bisiklet çevirme, bacakları aç kapa gibi felan
Evet bunu yapabiliyorum tabi çok fazla müsade etmiyor bacaklarım ve karnım. Ama yinede hem rahatlatıyor hem iyi geliyor 5 dk bile olsa ama sanki hiç yürüyemedim doğum zor olacak ve bir dahada yürümeyi unutcam gibi geliyor o kadar uzun zaman yatınca insan,herşeyi unutuyor degişik bir şekilde yeniden enerjik olamazmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…