Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey yapamazsın gebelikte tansiyon yüksekliği tehlikelidir bende de vardı 14 çıkmıştı yatışa alındım düşünce taburcu oldum ama evde hep kontrol ediyordum. Sen de sık kontrol et 14 ü bile görürsen direk doktora git risk alma zaten kontrol et diye uyarmışlardır muhtemelen36 haftalik hamileyim carsamba gunu nst iicn gittigimde tansiyonumun 15 cikmasi sebebiyle yatisa alindim.sizce sebebis nedir ,suan evdeym 13 cikti.normalmi 13 olmasi.bilen yazsin lutfen..ne yapabiliim yukseldiginde...
Ewet soylemislerdi bende dunden beri ediyorum.Bişey yapamazsın gebelikte tansiyon yüksekliği tehlikelidir bende de vardı 14 çıkmıştı yatışa alındım düşünce taburcu oldum ama evde hep kontrol ediyordum. Sen de sık kontrol et 14 ü bile görürsen direk doktora git risk alma zaten kontrol et diye uyarmışlardır muhtemelen
Ellerin ayakların karıncalanır uyuşur , kafanı ağır ağır hissedersin, kalbinde çarpıntı olur bunun gibi şeyler hissedersen de direk tansiyonuna bak yüksek çıkarsa git hastaneye doğumun da yakın risk alma sağlıkla gelsin bebişinEwet soylemislerdi bende dunden beri ediyorum.
Vala evet ellerimde uyusma oluyo hatta bende 1 haftadir vardi bu olayEllerin ayakların karıncalanır uyuşur , kafanı ağır ağır hissedersin, kalbinde çarpıntı olur bunun gibi şeyler hissedersen de direk tansiyonuna bak yüksek çıkarsa git hastaneye doğumun da yakın risk alma sağlıkla gelsin bebişin
Brzdn tekar olcecegim13 normal bence
ilk ölçüm yanlış olabilir dinlenmişken ölçülmesi gerek
Dikkat et kendine doğumun da yakın olduğundan biraz yükselir tansiyonun kendini yorma ayakta kalma fazla en önemlisi kötü düşünme stres yapma sık sık da kontrol et merak etme bişey olmaz bende de vardı 16 yı gördüm hatta ama sıkı takip ettim hep :)Vala evet ellerimde uyusma oluyo hatta bende 1 haftadir vardi bu olay
Cok tesekur ederim vala icimi rahatlattinjzDikkat et kendine doğumun da yakın olduğundan biraz yükselir tansiyonun kendini yorma ayakta kalma fazla en önemlisi kötü düşünme stres yapma sık sık da kontrol et merak etme bişey olmaz bende de vardı 16 yı gördüm hatta ama sıkı takip ettim hep :)
Ne demek sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallahCok tesekur ederim vala icimi rahatlattinjz![]()
Benim de tansiyonum yükseldi ve preklemsi geçirdim, bebeğim erken doğdu, yatış yapılması iyi olmuş, takip altında olmanız lazım, idrarda protein çıktı mı?36 haftalik hamileyim carsamba gunu nst iicn gittigimde tansiyonumun 15 cikmasi sebebiyle yatisa alindim.sizce sebebis nedir ,suan evdeym 13 cikti.normalmi 13 olmasi.bilen yazsin lutfen..ne yapabiliim yukseldiginde...
Idrarda degildi kanda protein vardi hatta gecen ay 18 di bu ay kan verdogimde 64 cikti bana gecen ay saglik ocagi kanda enfeksiyon var demist.bende muatemelen enfeksiyondan dolayi tansiyonim yukseldi diye dusumuyomBenim de tansiyonum yükseldi ve preklemsi geçirdim, bebeğim erken doğdu, yatış yapılması iyi olmuş, takip altında olmanız lazım, idrarda protein çıktı mı?
Haftanız gayet iyi , siz düzenli tansiyon takibi yapın, protein tüketin ve tuzu kesin , acil durum olursa bebeği alırlar, masallah haftası iyi olduğu için yaşama şansı çok yüksek, rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinIdrarda degildi kanda protein vardi hatta gecen ay 18 di bu ay kan verdogimde 64 cikti bana gecen ay saglik ocagi kanda enfeksiyon var demist.bende muatemelen enfeksiyondan dolayi tansiyonim yukseldi diye dusumuyom
Cok.tesekur ederim cumlemizin evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimHaftanız gayet iyi , siz düzenli tansiyon takibi yapın, protein tüketin ve tuzu kesin , acil durum olursa bebeği alırlar, masallah haftası iyi olduğu için yaşama şansı çok yüksek, rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin