• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte yuksek tansiyon acillll

Sudamlasii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
30
17
8
27
6 haftalik hamileyim tansiyonum yuksek cikiyor 12_13_14 arasi basim agriyor limon suyu iciyorum bnm gibi olup tansiyonu dusun varmi daha once 1 kurtajim var korkuyorum yine bebegimi kaybedecegim diye lutfen yardimci olurmusunuz

6 haftalik hamileyim tansiyonum yuksek cikiyor 12_13_14 arasi basim agriyor limon suyu iciyorum bnm gibi olup tansiyonu dusun varmi daha once 1 kurtajim var korkuyorum yine bebegimi kaybedecegim diye lutfen yardimci olurmusunuz
Doktorunuz ilaç vermedimi biliyor mu tansiyonunuzn yükseldiğini

Cok dikkat etmelisin tansiyon gebelikte cok onemli. Dikkat et stres yapma, tuzu kes umarim sorun cikmaz.

Öncelikle kürtaj için geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Aynı sorun bende de var 14-9 geldi takip etmek gerekiyor başka neler yapmak lazım çok moralim bozuldu gebelik zehirlenmesi yapabilir dedi aile hekimim😔😔

Back