• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte yesil akinti lutfen bakarmisiniz

melita

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
858
31
318
Kızlar 5 haftalik hamileyim zaten hamile kalmadan oncede akinti problemim vardi sogan kuru yapmistim simdi hamileyim bazen sari bazen yesilimsi akintim geliyor bunu doktora soyledim yeşil akinti ölü bakteridir bisey olmaz zaten oranin temizlenmesi icin akinti olmasi gerek dedi ama ben cok guvenemedim ilac fln vermedi kesinlikle aranizda böyle bi durum yasayan varmi doktorumu degistirmelimiyim kafam karıştı :KK43:

canım enfeksiyon var muhtemelen doktora gitmende fayda var
Doktoruma soyluyorum zaten ama suan sana kimyasal yukleyemem akintiyi kafana cok takma diyo gercekten neyapicagimi bilmiyorum yani normalmi zararli mi deglmi net bisey soylemiyo buraya yazdim belki bu durumu yasayan biri varsa belki bi nebze yardimci olabilir diye dusundum

Doktoruma soyluyorum zaten ama suan sana kimyasal yukleyemem akintiyi kafana cok takma diyo gercekten neyapicagimi bilmiyorum yani normalmi zararli mi deglmi net bisey soylemiyo buraya yazdim belki bu durumu yasayan biri varsa belki bi nebze yardimci olabilir diye dusundum
Ben hamile değilim ama bendede yeşile dönük bi akıntı vardı kokulu. Doktor flagil diye bir antibiyotik verdi fakat hamileler 3. Ayından sonra kullanır yazıyordu. Belki doktorun zaman geçmesini bekliyordur. Devam ederse şikayetin her gittiğinde hatırlat doktoruna .

Kızlar 5 haftalik hamileyim zaten hamile kalmadan oncede akinti problemim vardi sogan kuru yapmistim simdi hamileyim bazen sari bazen yesilimsi akintim geliyor bunu doktora soyledim yeşil akinti ölü bakteridir bisey olmaz zaten oranin temizlenmesi icin akinti olmasi gerek dedi ama ben cok guvenemedim ilac fln vermedi kesinlikle aranizda böyle bi durum yasayan varmi doktorumu degistirmelimiyim kafam karıştı :KK43:
Bende de aynı sorun var doktor yoğun koku kaşında ve kaşıkta ağrı yoksa akıntı normaldir antibiyotiğe gerek olmaz dedi su iç fazla oturma geçer dedi öyle yapınca da İnan azalıyor birde 2 su bardağı şuya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy ve özel bölgeni günde 1 defa önden arkaya onunla yıka akıntı hafifleyecek göreceksin inşallah
Benimki arada devam ediyor seninki ne durumda birde tatlı azdırıyormuş susuzlukta bunlara dikkat et yeter

Ama ağır koku kaşıntı varsa dikkat et derim kokusuz ve etkisiz olan rahim duvarından geliyordur
Pamuklu kilot giy dar tayt giyme

Back