Gebelikte vücutta çıkan sivilce gibi yaralar

vahsxixguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
60
0
86
37
İstanbul
Kızlar yardım edin lütfen . Ben 7 aylık hamileyim ve bacaklarımda , kollarımda , kaşıntılı kırmızı sivilce gibi yaralar çıkmaya başladı . İnanılmaz kaşınıyor . O kaşındıkça ben ağlıyorum , dayanamıyorum . senağlama Doktora gittim ilaç verdi ama fayda etmedi . Bebeğe zarar vermez dedi . En azından bu içimi rahatlattı . Gebeliğin sonuna kadar da sürebilir dedi . Böyle birşey yaşayanınız var mı ? Varsa ne yapıyorsunuz veya yaptınız . eyvahedigeldismile

evet bendede oldu. önce sivilce gibi çıktı ama üst üste çıktı çoğu,bakıldığında çizgi gibi duruyordu artık. sonra yara gibi oldu,hatta bakan çizilmiş falan sanıyordu
sonra kabuk bağlayıp geçti
doktorum sıcaklardan olduğunu söyledi
doğru olabilir ben o şeylerin çıkmaya başlamasında izmirdeydim ve çok sıcaktı
kütahyaya döndüğümde geçtiler sanırım sıcaktan

Bendede var ama ben bişey ısırıyor sanmıştım ama evdede hiç sinek falan görmediğim halde sürekli bi yerlerim kaşınıyor.Normalde de 10 kişi yanyana oturalım 1 tane sivrisinek olsun kimseyi ısırmaz gelir beni ısırır hep.Bende o yüzden zannediyorum evde bişey var gelip beni ısırıyor,eşimde hiç böyle bir sıkıntı yok.Acaba bendeki kaşıntılarda bu yüzdenmidir ki

canım belki pupp olmuşundur çünkü bende oldum çok şükür atlattım gebeliğe bağlı bi cilt rahatsızlığı vücut kaşınmaya başlıyo sonra dobur dpbur kabarıyo git gide yayılıyo ama acayip tatlı tatlı kaşınıyo ben çok zor günler atlattım ama çok çok şükür geçti sabahlara kadar uyutmuyodu ama benden sana tavsiye ne olursa olsun kaşıma şimdi benim o kaşıdığım yerlerde çatlaklar oluştu ince ince hala zaman zaman kaşınıyorum 4 gözle bebeğimin gelmesini bekliyorum

Doktor da bana sıcaktandır dedi ama dayanılamayacak gibi çok kaşınıyo , öldürüyor beni sanki . Benimde aynı sanki faça atılmış gibi duruyor . Sıcaktansa yapabilecek bişey yok demektir . İlgin için sağol arkadaşım . Bebeğimiz sağlıklı olsun da çekelim ne yapalım . Anne olmak biraz da fedakarlık gerektirir öyle değil mi ?

Doktor pupp dedi vallahi sıcakların da etkisi var dedi . Kaşımayayım diyorum ama kaşınıyo ne yapayım o kadar da güzel kaşınıyor ki . Kaşımamak elde değil .

Canım sinek ısırığı gibi oldukları doğru ama sanki faça atmışsın gibi oluyo sonradan . Bir doktora görün derim eğer çok kötüyse

kaşındıkça suyun başına geç soğuk soğuk su serp bakalım canım ya suda rahatlatıyor biraz kaşıntıyı ama tabi iyice yara gibi değilse sonra kurumayıncada sorun olur belki yanlış bilgi vermiş olmayım allah yardımcınız olsun kremdende fayda bulamadıysan bi daha bi doktorunla görüş istersen farklı bir krem verir belki ya da bi dermatogla görüş. bende vitiligo hastasıyım hamilelikte artar demişti doktor ama çok şükür daha bi artış olmadı inşallahta olmaz.. sakın güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmayın diyor doktorlar deri çok hassaslaşırmış hamilelikte. ben hamilton güneş koruyucu kullanıyorum bebeğede sakıncası yok tavsiye ederim bayanlar öyle nivea arko falan kullanmayın bence eczane ürünlerini daha sağlıklı buluyorum

kızlar hangi topiğe yazıcamı şaşırdım,
7 haftalık hamileyim ve şu sıralar yüzümde sivilceler çıkmaya başladı bu durumu yaşayıp krem veya doğal ürünler kullanan varmı?

benim bacaklarımın arasında ne sivilceye benzeyen ne et bene benzeyen pıtırcıklar çıktı önce sinek ısırıgı sandım ama geçmedi kiloluda değilim bacaklarım birbirine sürtünce olsun diyecem. hamilelikle alakası var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…