Gebelikte vitamin kullanımı

rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insalh , evet belli sayılır doktor kıza benziyor dedi ,senin cinsiyetin kacinci haftada belli oldu
Benim ki çok geç belli oldu yaa 18 haftamda oda zorla öğrendik valla erkek erken gösteriyor diyorlar ama bizim ki öyle olmadı ultrason foton varsa atsana bakayım

Benim ki çok geç belli oldu yaa 18 haftamda oda zorla öğrendik valla erkek erken gösteriyor diyorlar ama bizim ki öyle olmadı ultrason foton varsa atsana bakayım
Doktor banada kesin kız diyemiyor kıza benziyor diyo daha net goremedi galiba var atayim ultrason fotografini

En son ayın 12 sinde gidmistim bunu vermisti en son ultrason fotografı

Ben de 12. Haftadan beri regenis Max kullanıyorum yanında da tera d 16. Haftayı geçince demir hapi

İkisinin de içeriği aynı ise bence birini kullanın

ben kullandiklarimi yazayimda icin rahat etsin oglumdada kullandim simdiki hamileligimdede kullaniyorum. d vitamini b12 c vitamini folik asit multivitamin. vitamjnin fazlasi zaten idrar ile atiliyor bi sorun olacagini sanmiyorum

ben kullandiklarimi yazayimda icin rahat etsin oglumdada kullandim simdiki hamileligimdede kullaniyorum. d vitamini b12 c vitamini folik asit multivitamin. vitamjnin fazlasi zaten idrar ile atiliyor bi sorun olacagini sanmiyorum
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…