- 30 Mart 2023
- 343
- 232
- 18
- 25
rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insalh , evet belli sayılır doktor kıza benziyor dedi ,senin cinsiyetin kacinci haftada belli olduAllah bağışlarsa erkek inşallah senin belli oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insalh , evet belli sayılır doktor kıza benziyor dedi ,senin cinsiyetin kacinci haftada belli olduAllah bağışlarsa erkek inşallah senin belli oldu mu
Benim ki çok geç belli oldu yaa 18 haftamda oda zorla öğrendik valla erkek erken gösteriyor diyorlar ama bizim ki öyle olmadı ultrason foton varsa atsana bakayımrabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insalh , evet belli sayılır doktor kıza benziyor dedi ,senin cinsiyetin kacinci haftada belli oldu
Doktor banada kesin kız diyemiyor kıza benziyor diyo daha net goremedi galiba var atayim ultrason fotografiniBenim ki çok geç belli oldu yaa 18 haftamda oda zorla öğrendik valla erkek erken gösteriyor diyorlar ama bizim ki öyle olmadı ultrason foton varsa atsana bakayım
Vallahi kız gibi geldi bana canım sağlıkla olsunEki Görüntüle 3265974
En son ayın 12 sinde gidmistim bunu vermisti en son ultrason fotografı
Aynn canm sağlıklı olsunda en onemlidi o senin ilk gebeliginmiVallahi kız gibi geldi bana canım sağlıkla olsun
Evet ilk gebeligim çok sukur artık gün sayıyoruz darısı sana olsun inşallahAynn canm sağlıklı olsunda en onemlidi o senin ilk gebeliginmi
Ben de 12. Haftadan beri regenis Max kullanıyorum yanında da tera d 16. Haftayı geçince demir hapiMerhaba kızlar
size birsey danışmak istiyorm Şuan 16 haftalık hamileyim kendi doktorum regenesis max verdi onu kullaniyorm yaklasık 2 aydan beri dün biraz kasık agrım vardı kadın dogum acile giddim doktor bebek iyi dedi ama kan ve idrar testi istedi sonuçlarımda kan ve vitamin eksikligi cıkmiş doktor decavit ve bi tane kan ilaci verdi bunlari kullan dedi doktora sormayi unuttum zaten şuan ben bi vitamin kullaniyorm diyemedim ,eczaneye giddigimde sordm regenesis max kullaniyorm decavitide kullansam sorun olurmu dedim olmaz kullana bilirsin dedi kendi doktorumada ayın 5 ne randevum var sorma gibi imkanımda yok , çok tedirginim iki tane vitamin ağır gelirmi ? Bebege bi zarari olurmu ? Bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunz ??![]()
Ayyy canm insalh yaaaa tek dilegim saglik sihatki kucagimiza almakEvet ilk gebeligim çok sukur artık gün sayıyoruz darısı sana olsun inşallah![]()
Tera d vitamin hapimi ?Ben de 12. Haftadan beri regenis Max kullanıyorum yanında da tera d 16. Haftayı geçince demir hapi
Benm regenesis max si kendi doktorum vermisti decaviti acile ciktigim doktor verdi o yuzden ikisini bir kullanmak istemedim agir gelir diyeMerhaba. Ben de regenesis max ve d vitamini kullanıyorum. İkisini de doktorum verdi.
D vitamini damlasiTera d vitamin hapimi ?
İkisinin de içeriği aynı ise bence birini kullanınMerhaba kızlar
size birsey danışmak istiyorm Şuan 16 haftalık hamileyim kendi doktorum regenesis max verdi onu kullaniyorm yaklasık 2 aydan beri dün biraz kasık agrım vardı kadın dogum acile giddim doktor bebek iyi dedi ama kan ve idrar testi istedi sonuçlarımda kan ve vitamin eksikligi cıkmiş doktor decavit ve bi tane kan ilaci verdi bunlari kullan dedi doktora sormayi unuttum zaten şuan ben bi vitamin kullaniyorm diyemedim ,eczaneye giddigimde sordm regenesis max kullaniyorm decavitide kullansam sorun olurmu dedim olmaz kullana bilirsin dedi kendi doktorumada ayın 5 ne randevum var sorma gibi imkanımda yok , çok tedirginim iki tane vitamin ağır gelirmi ? Bebege bi zarari olurmu ? Bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmusunz ??![]()
Anladm bana doktorum sadece regenesis max verdiD vitamini damlasi
Tesekkur ederm şuan 1 ini kullaniyorm kendi doktorumun verdigini gidince kontorle soyliyecegimİkisinin de içeriği aynı ise bence birini kullanın
D vitamini aile hekimi veriyorAnladm bana doktorum sadece regenesis max verdi
ben kullandiklarimi yazayimda icin rahat etsin oglumdada kullandim simdiki hamileligimdede kullaniyorum. d vitamini b12 c vitamini folik asit multivitamin. vitamjnin fazlasi zaten idrar ile atiliyor bi sorun olacagini sanmiyorumMerhaba kızlar
Tesekkur ederimben kullandiklarimi yazayimda icin rahat etsin oglumdada kullandim simdiki hamileligimdede kullaniyorum. d vitamini b12 c vitamini folik asit multivitamin. vitamjnin fazlasi zaten idrar ile atiliyor bi sorun olacagini sanmiyorum
Beni cagırmadilar ama dahaD vitamini aile hekimi veriyor