• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Vajinal Enfeksiyon

Taranta

Popüler Üye
Pro Üye
10 Aralık 2017
1.118
2.490
133
35
Gebelikte vajinal enfeksiyon geçiren anneler ve anne adayları, belirtileriniz nelerdi?
Uzun süredir kanama ve lekelenmem var birkaç gündür de lekelerin rengi koyu sarı olmaya başladı. Enfeksiyon mu geçiriyorum kanamadan kalan bir şey mi anlayamıyorum daha önce hiç vajinal enfeksiyon geçirmedim. Randevuma 10 gün var acil gitmeli miyim anlayamıyorum. Şimdiden teşekkürler. 🙏🏼💐

Merhaba aynı şeyleri yaşadım kaşıklarınızda ağrı ve idrar yaparken baskı ağrı hissediyorsanız gidin ama direk ilaç yazılmasına izin vermeyin test ile tanı konulsun antibiyotik veriliyor şimdi bu süreçlerin hepsinden geçtim şu an sarı kahve arası bi akıntım var

Acil git tabi ki ihmal etme. Enfeksiyon çok riskli.

Gebelikte vajinal enfeksiyon geçiren anneler ve anne adayları, belirtileriniz nelerdi?
Uzun süredir kanama ve lekelenmem var birkaç gündür de lekelerin rengi koyu sarı olmaya başladı. Enfeksiyon mu geçiriyorum kanamadan kalan bir şey mi anlayamıyorum daha önce hiç vajinal enfeksiyon geçirmedim. Randevuma 10 gün var acil gitmeli miyim anlayamıyorum. Şimdiden teşekkürler. 🙏🏼💐
Kesinlikle acile git bebeğe birsey olmasın o enfeksiyon nasıl zarar veriyor bir bilsen 🥺 doktor antibiyotik verir gebelikte kullanılan takibini aksatma

Back