Gebelikte vajinal enfeksiyon! Lütfen yardım...

Nuhra2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
1.516
2.594
83
Hanımlar merhaba. 18+1 deyim. 2 hafta önce kahverengi lekelenme sebebiyle doktora gittim, bebekte ve rahimde birşey yoktu şükür, doktor enfeksiyon olabilir diye gyno-lomexin, gynoflor tablet ve 3 iğne verdi. Lekelenmem geçti fakat bu hafta yeniden koyu sarı akıntım başladı. Oldukça yoğun ve bazen yanma yapıyor. Nasıl geçer ne yapabilirim bilmiyorum.
Gebelikte enfeksiyon ilerlerse bebeğe zarar verebiliyor sanırım, hijyenime de çok dikkat ediyorum fakat çaresiz kaldım.

Geçmiş olsun panik yapacağın bi sorun yok.
Bu bütün bayanların savaştığı bi sorun.
Ovüller çok iyi geliyo verilmiştir zaten

Geçmiş olsun panik yapacağın bi sorun yok.
Bu bütün bayanların savaştığı bi sorun.
Ovüller çok iyi geliyo verilmiştir zaten
Canım enfeksiyon ilerlerse bebeğe zarar verir korkum var o yüzden. Fitil kullandım fakat yeniden başladı işte

Hanımlar merhaba. 18+1 deyim. 2 hafta önce kahverengi lekelenme sebebiyle doktora gittim, bebekte ve rahimde birşey yoktu şükür, doktor enfeksiyon olabilir diye gyno-lomexin, gynoflor tablet ve 3 iğne verdi. Lekelenmem geçti fakat bu hafta yeniden koyu sarı akıntım başladı. Oldukça yoğun ve bazen yanma yapıyor. Nasıl geçer ne yapabilirim bilmiyorum.
Gebelikte enfeksiyon ilerlerse bebeğe zarar verebiliyor sanırım, hijyenime de çok dikkat ediyorum fakat çaresiz kaldım.
Ben gebelik boyunca onu yaşadım hatta yeşil akıntı oluyordu sürekli fitil kullanmıştım geçmek bilmiyordu ama şükür zanında Doğum yaptım yani enfeksiyon çok ileri değilse bir sıkıntı olmuyor ama tabiki de kontrolde ol inş sıkıntısız geçecek gebeliğin

Bende sürekli var. Sarı/yesil akıntım bitmiyor. Hijyenine aşırı dikkat etmeme rağmen geçmiyor. Bekarlığımdan beri var bende, ilaç kullanıyorum geçiyor 1 hafta sonra geri başlıyor kronikleşmiş artık bunu bildiğim için ilaç kullanmaya gerek duymuyorum hamilelikte ilaç kullanımından çok korkarım.

Back
X