Jinekoloji Gebelikte vajinal akıntı fazlalaşması, koku artışı..

herafro

👼🏻💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
601
276
Kızlar hamile kaldığımdan beri vajinal beyaz akıntım fazlalaştı sanırım 9 ay bunu çekeceğim sorun yok ancak tek sorunum vajinada koku artışı. Hani akıntım olsun tamam ama kokusu çıktı bide şimdi başıma. Ben kendim rahatsızlık duyuyorum. Yani günde 4 kere falan iç çamaşır değişmek zorunda kalıyorum ve günlük pedide aynı şekilde. 23ünde doktora gitmiştim idrarda biraz enfeksiyon çıkmıştı sistik demişti doktor 1 günlük toz içecek verdi içtim normaldi zaten benim için herşey enfeksiyon falan hiç fark etmedim rahatsız olmadığım için. Şuan da enfeksiyon yok ama bu koku durumuna çare arıyorum ben enfeksiyona bağlamıştım doğal olarak ama şimdi enfeksiyon olmamasına rağmen koku durumu devam ediyor.

Nasıl bir çare önerirsiniz? Bu durumu yaşayıp çözüme ulaşan var mı ya da

Enfeksiyon tekrarlamış olabilir mi? Suyu az mı içiyorsunuz ? Doktora görünün tekrar hamilelikte önemli şeyler

Enfeksiyon tekrarlamış olabilir mi? Suyu az mı içiyorsunuz ? Doktora görünün tekrar hamilelikte önemli şeyler
Enfeksiyon varken de ben yok sanıyordum zaten yani herhangi bi enfeksiyon belirtisi yaşamadığım için ilaç aldıktan 1 hafta sonra tekrar idrar verdim enfeksiyon bitmişti. Ama gene koku vardı ilaçtan önce de sonra. Suyu kesinlikle az içiyorum günde 1 litre anca sebebi de aşırı su içtiğimde midemin acı suyunun boğazıma gelmesi yani reflü durumunu yaşamamdan kaynaklı. 2 hafta sonrası için randevum var, doktora da danışacağım ayrıca. Lavanta yağı mu kullansam kasıklarıma bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…