B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 653 117 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #1 Kızlar 17 haftalık hamileyim vajinadan gaz çıkıyor birkaç gündür nedir bu böyle yaşayan var mı
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 814 157 23 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #2 bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim vajinadan gaz çıkıyor birkaç gündür nedir bu böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende iliskidyken çıkıyordu.
bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim vajinadan gaz çıkıyor birkaç gündür nedir bu böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende iliskidyken çıkıyordu.
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 653 117 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #3 sevimmmli .!.: Bende iliskidyken çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Hamilelikten bahsediyorum
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 814 157 23 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #4 bayanacizane .!.: Hamilelikten bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söylemiş olmalısınız ben bir sıkıntı görmedim inşallah yoktur.
bayanacizane .!.: Hamilelikten bahsediyorum Genişletmek için tıkla... Doktorunuza söylemiş olmalısınız ben bir sıkıntı görmedim inşallah yoktur.
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 653 117 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #5 sevimmmli .!.: Doktorunuza söylemiş olmalısınız ben bir sıkıntı görmedim inşallah yoktur. Genişletmek için tıkla... Üç gün sonra gitcem içim rahat etmedi yazdım
sevimmmli .!.: Doktorunuza söylemiş olmalısınız ben bir sıkıntı görmedim inşallah yoktur. Genişletmek için tıkla... Üç gün sonra gitcem içim rahat etmedi yazdım
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.575 15.342 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #6 İnanır mısın dün bende de oldu anneme onu anlatıyordum şimdi neden acaba ya
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 653 117 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #7 gelengiden .!.: İnanır mısın dün bende de oldu anneme onu anlatıyordum şimdi neden acaba ya Genişletmek için tıkla... En iyisi doktora sormak nette doğru düzgün bir şey de yazmıyor bununla ilgili
gelengiden .!.: İnanır mısın dün bende de oldu anneme onu anlatıyordum şimdi neden acaba ya Genişletmek için tıkla... En iyisi doktora sormak nette doğru düzgün bir şey de yazmıyor bununla ilgili
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.575 15.342 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #8 bayanacizane .!.: En iyisi doktora sormak nette doğru düzgün bir şey de yazmıyor bununla ilgili Genişletmek için tıkla... Mantıksız ama açılma oluyor olabilir mi hiç bir şey anlamadım bende gittiğimde soracağım sende sorarsan banada yaz beybi
bayanacizane .!.: En iyisi doktora sormak nette doğru düzgün bir şey de yazmıyor bununla ilgili Genişletmek için tıkla... Mantıksız ama açılma oluyor olabilir mi hiç bir şey anlamadım bende gittiğimde soracağım sende sorarsan banada yaz beybi
3 34brc34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2023 2.322 1.165 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #9 bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim vajinadan gaz çıkıyor birkaç gündür nedir bu böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Hamilelikte gaz sorunu çok oluyor bende de oluyor ara sıra ama bukadar dikkat etmedim , sebebini öğrenirseniz bizede haber verin lütfen merak ettim
bayanacizane .!.: Kızlar 17 haftalık hamileyim vajinadan gaz çıkıyor birkaç gündür nedir bu böyle yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Hamilelikte gaz sorunu çok oluyor bende de oluyor ara sıra ama bukadar dikkat etmedim , sebebini öğrenirseniz bizede haber verin lütfen merak ettim
B bayanacizane Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 653 117 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi bayanacizane #10 34brc34 .!.: Hamilelikte gaz sorunu çok oluyor bende de oluyor ara sıra ama bukadar dikkat etmedim , sebebini öğrenirseniz bizede haber verin lütfen merak ettim Genişletmek için tıkla... Gaz sorunu oluyor da vajinadan çıkması saçma geldi acaba açılma falan mı diye düşündüm. Haber veririm tabi ki
34brc34 .!.: Hamilelikte gaz sorunu çok oluyor bende de oluyor ara sıra ama bukadar dikkat etmedim , sebebini öğrenirseniz bizede haber verin lütfen merak ettim Genişletmek için tıkla... Gaz sorunu oluyor da vajinadan çıkması saçma geldi acaba açılma falan mı diye düşündüm. Haber veririm tabi ki