İLK ağrı olşdugu zamanlarda gecıyordu su an uzansam da saga sola donemıyorum sağ bacagımdanMerhaba o ağrı dinlendiğinizde geçiyor mu peki?
inşallah oyledır ınsan ehvam yapıyor .ayakkabı gıymek bıle ezıyet oldu artık tek ayagın uzerınde .inşallah anlık geldiği gibi bı anda da kayboluveırır bu agrılar ..çok tesekkur edıyorumTamam, o ağrı çok normal. Yuvarlak bağ ağrısı yaşıyorsunuz. Ben de ayaktayken, yürürken, tek ayağım üzerinde çorap giyerken, yatakta sağa sola dönerken bu ağrıyı yaşıyorum. Daha önce kullanmadığımız kaslar esneyip gerildiği için oluyor. Endişelenmeyin çok zorlamayın kendinizi dinlene dinlene iş yapın.
Ben doktoruma sordum sizinle birebir ağrıları yaşıyorum zaten haftamız aynı çok normal dedi. Endişelenip bebeği üzmeyininşallah oyledır ınsan ehvam yapıyor .ayakkabı gıymek bıle ezıyet oldu artık tek ayagın uzerınde .inşallah anlık geldiği gibi bı anda da kayboluveırır bu agrılar ..çok tesekkur edıyorum
Ben doktoruma sordum sizinle birebir ağrıları yaşıyorum zaten haftamız aynı çok normal dedi. Endişelenip bebeği üzmeyin
Oturarak yapın ayakkabı çorap şeylerini. Ben kapının yanına puf getirmiştim. Sandalye koysanız da olur ayakta yapmayın zaten düşersinizoyle yapayım gecer mı dıye cok dıkkat etmedım ama etmedıkce daha da artttı dedıgınızı uygulayayım bende ınsallah bı an once gecer sızinde benım de yasayan tum annelerın deOturarak yapın ayakkabı çorap şeylerini. Ben kapının yanına puf getirmiştim. Sandalye koysanız da olur ayakta yapmayın zaten düşersiniz
Penguen gibi yürüyorsanız evet odur. Benim de 19-20 hafta gibi başladı. Bebek baş aşağı pozisyondaydı o haftalardan son güne kadar ama ne ağladım o ağrıdan son haftalarda. Maalesef geçmiyor. Gece yatakta sağdan sola dönmek zorluyorsa o ağrı yüzünden,evet çatı ağrısıdır. Ben bacaklarımı iki yana açamıyordum20 HAFTALIK GEBELİKTE BACAK ILE VAJINA ARASINDA KEMIKTE BATMA ŞEKLINDE AĞRIM OLUYOR .ÇOK AYAKTA DURDUGUMDA ARTAN BI AGRI VAR .ÇATI AĞRISI DEDIGIMIZ ŞEY MİDİR BU .NORMAL MİDİR YURUMUKTE ZORLANIYORUM ARTIK
ağrı kanama vs yok şükür evet kontrolde mutlaka soracagım .normal agrılar olsun da bı sekılde dayanacagız artıknormal diye biliyorum sadece biraz erken başlamış ama her hamilede her şey aynı anda başlamak zorunda değil. belden karından yayılan geçmeyen ağrı veya kanama olmadığı sürece diğer ağrılara doktorlar normal diyor. kasık ağrısı, çatı ağrısı büyük çoğunluk yaşıyor.
tek ayak üstünde bişey giymeye çalışma oturarak yap. vücudun ağırlık merkezi değişiyor düşersin falan dikkat et. sonraki kontrolünde doktoruna bahset yine de garanti olsun..
evet yuruyus degıstı halıyle .yatarken sag ayagımı solun uzerune zor atamıyorum mesela .kanepeden kalkarken vs.hele kı bıraz uzun yurumek ezıyet oluyorPenguen gibi yürüyorsanız evet odur. Benim de 19-20 hafta gibi başladı. Bebek baş aşağı pozisyondaydı o haftalardan son güne kadar ama ne ağladım o ağrıdan son haftalarda. Maalesef geçmiyor. Gece yatakta sağdan sola dönmek zorluyorsa o ağrı yüzünden,evet çatı ağrısıdır. Ben bacaklarımı iki yana açamıyordum
Evet aynı şeyden bahsediyoruzevet yuruyus degıstı halıyle .yatarken sag ayagımı solun uzerune zor atıyorum mesela .kanepeden kalkarken vs.hele kı bıraz uzun yurumek ezıyet oluyor
kolay bi sürec degıl dogumdan sonra da vucudun eskı halıne gelmesi de zaman alıyor bı sure agrı olması normaldir . sağlıkla kucagınıza almıssınız bebeğinizi .biz de atlatırız ınşallah hayırlsıı ıle bu surecıEvet aynı şeyden bahsediyoruz
Maalesef geçmiyor. Benim doğumdan sonra bile ağrımaya devam etti bir süre
Zaman çok hızlıkolay bi sürec degıl dogumdan sonra da vucudun eskı halıne gelmesi de zaman alıyor bı sure agrı olması normaldir . sağlıkla kucagınıza almıssınız bebeğinizi .biz de atlatırız ınşallah hayırlsıı ıle bu surecı
gebelık dönemı ayrı zor sonrası ayrı zor valla doğsun elımıze alalım da sağlıkla ben hamılelık kısmını es gecmek istiyorum .büyütmek kısmı zor tabı ama yıne de hamılelıkte bı yerımız agrısa hemen evham yapıyoruz 9 ay kendımzıı dınlemekten bı hal oluyoruzZaman çok hızlı
Bir bakmışsınız yaşına giriyorhamileliğin tadını çıkarın çok güzel
Özleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?