Gebelikte tsh yükselmesi

samyeli6321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
92
50
33
Merhabalar biraz korktum diye yazmak istedim. tsh değerlerim yüksek olduğu için ilaç kullanıyodum ve gayet iyi devam ediyordu geçen ay 0.98 di tsh. ama bu ay gebelik oldu yeni öğrendim 4 haftalık ve tsh ım 5.44 e yükselmiş yarın sabah doktor randevum var muhtemelen ilaç dozunu artırır ama size bu süre zarfında bebeği olumsuz etkilemiş midir ?

Endişe etmeyin gebelik henüz çok yeni doktorunuz ilaç dozunu ayarlar. Zaten hamilelik aşağı yukarı bu zamanlarda anlaşılıyor çoğu kişi hamileliği bilmediği için yapmaması gereken şeyler bile yapıyor (sigara içmek gibi) ama vücut onu tolere ediyor zaten hamileliğiniz hayırlı olsun kucağınıza almayı nasip etsin analı babayı büyüsün inşallah :)

ilk gebeliğimde kalbi durdu diye çok korkuyorum hatta psikolojim bozulacak artık o yüzden böyle şeyler olunca fazla endişe ediyorum.umarım hızlı bir şekilde normale döner değerler. çok teşekkür ederim cevabınız içi Allah razı olsun :)

ilk gebeliğimde kalbi durdu diye çok korkuyorum hatta psikolojim bozulacak artık o yüzden böyle şeyler olunca fazla endişe ediyorum.umarım hızlı bir şekilde normale döner değerler. çok teşekkür ederim cevabınız içi Allah razı olsun :)

Cümlemizden razı olsun endişe etmeyin o endişe var ya içmediğiniz ilaçtan daha kötü etki yapar bebeğinize. İçinizi ferah tutun her hamilelik birbirine benzer diye bir kaide yok 3 doğum yaptım üçünde de farklı şeyler yaşadım. Kaybınız için üzüldüm ama çok şükür yeniden hamilesiniz gebelikte tiroid sorunları görülebiliyor ama sadece ilacınızı düzenli kullanmanız gerekiyor hani sizi yada bebeğinizi zorlayacak bir rahatsızlık değil. Hamileliğinizin tadını çıkarın :) sevgiler .

Çok teşekkür ederim haklısınız böyle korkuyla hamilelikten pek birşey anlamıyorum inşallah dediğiniz gibi normale döner herşey tekrar dan teşekkürler Allah çoçuklarınızı size bağışlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…