Gebelikte tsh yüksekliği

derendevran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
4
1
30
8. Haftanin icindeyim tsh degeri 4.40 cıktı, ilaca başlayacağım değer 2.50 altinda olmalıymış. Gec mi kalmiş sayılırım? Bebekte zeka geriligi, organ kusurları nedeniymiş. Cok canım sıkıldı. Bir bilgisi olan var mı?

Tam 8 haftada bende ilaca başladım bebegim şuan gayet saglıklı bende de ilk 4.08 çıkmıştı düzenli ilaç kullanıyorum en kısa zamanda başla ilaca ve ihmal etme 1 gün kullanmasan etkiliyor bebegi taşgibi oluyormuş öyle söylediler dikkat et yani ilaca hemen başlarsan hiç bişey olmaz korkma

ilaci aldım yarin aç karna başlayacağım, inşaallah bir şey olmaz, çok teşekkürler içim rahatladi biraz

Merhaba arkadaşım bende yeni hamile olduğumu öğrendim 5 haftaligim tam bugün tüm kan tahlillerim vs yapıldı keseyi henüz görmedik cumartesi görünür diye düşünüyorum inşallah TSH benimde 3.77 çıkmış ilaç verirler o zaman banada oyle mi

Merhaba arkadaşım bende yeni hamile olduğumu öğrendim 5 haftaligim tam bugün tüm kan tahlillerim vs yapıldı keseyi henüz görmedik cumartesi görünür diye düşünüyorum inşallah TSH benimde 3.77 çıkmış ilaç verirler o zaman banada oyle mi

Hayırlı olsun insaallah.Ben bugün tekrar kontrole gittim, 20 gün kadar sonra tekrar bakalım demisti doktorum, ilaç içmeden gittim, çok fark olmamış 3.90 yine düşmemiş ilacin dozunu arttirdi biraz, sana da en düşük dozda ilaç verir diye düşünüyorum. Gecmiş olsun

Anladım kaç haftalık oldunuz cumartesi mutlaka söyleyeceğim doktora

Aynen canım ilaç vermeleri gerek 2 nin altında olması gerek degerin b

Merhaba hanımlar 8 haftalik hamileyim önceden yapılan tahlillerde tsh hep normaldi bugün 3.5 çıktı korkulacak bi deger mı ? Bebeğe zararı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…