Gebelikte tsh yüksekliği

Nmsy01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
13
3
1
33
Merhaba. Öncelikle inşallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Ben 6 haftalık hamileyim. Doktora ilk gittigimde bazi testler istedi yaptirdim ve tsh sonucum cok yüksek cikti. Hemen dahiliyeye gittim 1 haftadir ilac kullaniyorum. Benzer durum yaşayan var mi?ya da cevresinden bu konuyla ilgili bir seyler duyan? Erken doguma düşüge ya da bebekte zeka geriligine sebep olabiliyormus Allah korusun. Deneyimleri olanlar paylasirsa mutlu olurum.

Merhaba. Öncelikle inşallah hepimiz bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz. Ben 6 haftalık hamileyim. Doktora ilk gittigimde bazi testler istedi yaptirdim ve tsh sonucum cok yüksek cikti. Hemen dahiliyeye gittim 1 haftadir ilac kullaniyorum. Benzer durum yaşayan var mi?ya da cevresinden bu konuyla ilgili bir seyler duyan? Erken doguma düşüge ya da bebekte zeka geriligine sebep olabiliyormus Allah korusun. Deneyimleri olanlar paylasirsa mutlu olurum.
Benimdi 4 haftalıkken 5.50 çıktı. Dahiliye ilaç yazdı 2 haftadır kullanıyorum. İlacı düzenli kullanınca bir şey olmaz Allah'ın izniyle düzeliyormuş bir süre sonra. Sizin kaç çıkmıştı?

Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır tiroid tedavisi kullanıyorum ve ömür boyu devam edeceğim. Bir düşük yapmıştım bundan önce şuan herşey güzel gidiyor bende euthyrox 75 kullanıyorum herşey güzel olacak dikkat etmek ve düzenli kullanmak gerekiyor sık takip birde dr genel takibe alır zaten endişe etmeyin endokrini uzmanına da görünebilirsiniz. Daha rahat olmak adına

Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır tiroid tedavisi kullanıyorum ve ömür boyu devam edeceğim. Bir düşük yapmıştım bundan önce şuan herşey güzel gidiyor bende euthyrox 75 kullanıyorum herşey güzel olacak dikkat etmek ve düzenli kullanmak gerekiyor sık takip birde dr genel takibe alır zaten endişe etmeyin endokrini uzmanına da görünebilirsiniz. Daha rahat olmak adına
İlaçları hep aynı saatte mi almak gerekiyor? Ben yemeklerden yadım saat önce alıyorum ama saati değişiyor.

İlaçları hep aynı saatte mi almak gerekiyor? Ben yemeklerden yadım saat önce alıyorum ama saati değişiyor.
Evet canım belli bi düzene sokmak gerekiyor aslında ama benimde genel olarak saatlerim değişiyor uyku düzenine göre ama doğrusu belli saate ayarlamak gerek kahvaltıdan yarım saat önce

Ben kahvaltidan 1 saat önce iciyorum hafta ici hep ayni saatlerde icebiliyorum ama haftabsonu daha gec uyandigim icin ilac da biraz gecikiyor

Bende kahvaltıdan önce içiyorum. Alarm kurayım o zaman ilaç için.

Bende de tiroit düzensizliği var bi cok bi az çalışıyor bende anlamadım, hamilelikle öğrenmiştim tiroit hastası olduğumu ama bebeğimi kaybettim, şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum tsh 5.5 cıktı en son, doktorum yine yüksek 2.5 değerlerinde olması gerekiyor dedi euthyrox 50 kullanıyorum bi iki hafta içinde tekrar baktırmam lazım normal aralıkta olmadan hamile kalmaya korkuyorum. Dereotu da yiyorum öğünlerden önce aç karnına, faydasını görüyorum.

Back
X