Benim belli süre sonra T3 düşük çıktı TSH normal çıktı doktorum ilaç vermedi bebek düşük değerin bi sıkıntı yaratmayacagini belirtti. Hamilelik Öncesi tahlilllerimde bi sorun yoktu onlarada bakmışti.Merhaba sizin değeriniz düzeldimi peki. Benimde TSH düşük çıktı 22. haftamda. 7 .haftamda normalmiş. endokrin doktoruna göründüm t3 ve t4 normal olduğu sürece sorun yok dedi. Ama bu durumda ilaç kullananlar da var sanırım. Biraz şüphede kaldım açıkcası.
Benim belli süre sonra T3 düşük çıktı TSH normal çıktı doktorum ilaç vermedi bebek düşük değerin bi sıkıntı yaratmayacagini belirtti. Hamilelik Öncesi tahlilllerimde bi sorun yoktu onlarada bakmışti.
Ben de 5+2 haftalık hamileyim. Şiddetli kulak, baş ağrısı ve boynumda şişlikle doktora gittim. subakut tiroidit yani troid bezi iltihabı geçiriyormuşum. crp:105 tsh:0,008 t3 ve t4 de hafif artış var ama dr yapılacak bişey yok takip edecez dedi. tsh düşüklüğünün bebeğe zararı yokmuş. İnşallah bişey olmaz bebeklerimizekizlar biraz eski bi konu ama lutfen birileri cevap yazsin.tsh 0.001 qma t3 ve t4 normal diye endokrin doktoru ilac filan vermedi.icinizde dogum yapanlarda vardir bi sorun ciktimi acaba.ins sagsalim kucagimiza aliriz yawrularimizi
değerleriniz normale döndü mü?kizlar biraz eski bi konu ama lutfen birileri cevap yazsin.tsh 0.001 qma t3 ve t4 normal diye endokrin doktoru ilac filan vermedi.icinizde dogum yapanlarda vardir bi sorun ciktimi acaba.ins sagsalim kucagimiza aliriz yawrularimizi
Emin misin? Troid mühimdir hamilelikte.Ben de 5+2 haftalık hamileyim. Şiddetli kulak, baş ağrısı ve boynumda şişlikle doktora gittim. subakut tiroidit yani troid bezi iltihabı geçiriyormuşum. crp:105 tsh:0,008 t3 ve t4 de hafif artış var ama dr yapılacak bişey yok takip edecez dedi. tsh düşüklüğünün bebeğe zararı yokmuş. İnşallah bişey olmaz bebeklerimize(((
Ewet canim cok sukur duzeldi.ilac filan kullanmadim.yinede her ay kan tahlili yaptirip degerlerime bakfiriyorumdeğerleriniz normale döndü mü?
Kaç haftalık hamilesin cnmBenimde bugün sonuçlarımd tsh düşük çıktı bebeğin zekasına etki ettiğini bilmiyodum şuan daha çok endişelendim tekrar tahlil yaptırdım bakalım doktorum ne dicek çok merak ediyorum
Kaç haftalık hamilesin cnm
11 haftalık cnm. Beni endokrine yönlendirdi doktorum. Sen ne yapacaksın. Aslında gebelik öncesi normaldi. Acaba ilaç kullanmak için geç mi kaldık. Çok panikledim ben13 canm sen peki
Kızlar benimde tsh olması gerekenin altında çıktı. Nolur bişeey deyin
T3,t4 e bakılmadı cnm. Seni eendokrine falan gitmişmiydin?benim de öyleydi. ilk üç ay normalmiş böyle olması. kaldı ki t3 ve t4 normal sınırlar içerisindeydi. doktor pek üzerinde durmadı, ilk üç ay içerisinde vücut kendini hazırladığı için olabiliyormuş. 3,5 - 4 aylıkken yaptırdığımda normale dönmüştü.
T3,t4 e bakılmadı cnm. Seni eendokrine falan gitmişmiydin?
Nelere dikkat etmeliyiz cnm. En azından bende dikkat edeyimyok gitmedim. tsh 0.06 mı ne çıkmıştı bende, t3 ve t4 ü de istedi doktor. çünkü sadece tsh düşüklüğü tek başına tiroid ile ilgili bir problem vermiyormuş. t3 ve t4 ün de sınırın üstünde olması gerekliymiş yanlış hatırlamıyorsam. onlar normal çıkınca takip edicez dedi, ona göre endokrinolojiye yollarım demişti. ben de 1,5 ay sonra falan test yaptırdım, gebeliğin 3 ayı biraz geçmesi için bekledim. normale dönmüştü. tabi biraz yeme içme ile ilgili bişeyler de okudum onlara da dikkat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?