canım bende de aynı sorun var.ustelik benim değerim 0.004 civarı idi.cok siddetli kusmalarım vardı.ilk 3 ayda boyle olabiliyormus evet ama ben ilaç kullanıyorum 1 aydır.Şimdi 0,300 oldu.Bıraktım bir sure belki kendiliğinden cıkar yine diye.Ama sende önce bir endokrin uzmanına görun canım
benimde düşüktü druma sordum hamilelikte düşük olması normal dedi. normal zamanda olsa sorun olur ama şimdilik bir sorun teşkil etmiyor dedi
Merhaba ben 9 haftalık hamileyim dün test yaptırdım tsh 0,19 çıkmış henüz doktoruma gösteremedim ama bende cok endişeliyim. Sizin düşük tsh ile nasıl hamilelik geçirdiniz şuan bebeğinizin gelişimi nasıl Allah hepimizin yavrulrını korusunMerhaba hanımlar benm de tsh değerim 0.009 çıktı t3 ümde biraz yüksek kadın doğumcum beni dahiliyeye gönderdi bugün gidicem inş benimde şiddetli kusmalarım vardı son 1 haftadır biraz daha azaldı ama hala günde 1 kez kusuyorum buda etkileyebiliyor falan dedi doktor bebek için ne gibi sıkıntıları olur biraz korkuyorum
Ben 7 haftalik hamikeyim.Benimde ths 0.19 cikti.Doktorum tekrar test yapilacagini soyledi.Siz doktorunuza gosterebildiniz mi sonuclari?Merhaba ben 9 haftalık hamileyim dün test yaptırdım tsh 0,19 çıkmış henüz doktoruma gösteremedim ama bende cok endişeliyim. Sizin düşük tsh ile nasıl hamilelik geçirdiniz şuan bebeğinizin gelişimi nasıl Allah hepimizin yavrulrını korusun
Evet doktora gösterdim ilk aylarda olabilir dedi 3. Ayın sonunda biraz daha yükselmesi gerekir korkulacak birsey yok dedi. Testi tekrar yapıcaz bizdeBen 7 haftalik hamikeyim.Benimde ths 0.19 cikti.Doktorum tekrar test yapilacagini soyledi.Siz doktorunuza gosterebildiniz mi sonuclari?
Bende de düşük çıkmıştı ben de ilaç kullanmadım. Daha sonraki haftalarda yükseldi zaten inş sizin de öyle olur.Mrb arkadaslar benimde tsh 0.20 cikti.gebelik oncesinde hipertroidi vardi zaten.10haftaligim suan.endoknoroloji uzmanina gittim. 16.17. haftaya kadar dusmesi normal dedi.beta hcg artikca dusermis.oyuzden ilac vermedi.tsh bu sınırlarda olup yinede ilac kullanan varmi?tsh dusuklugunde hangi ilaci kullaniyosunz?
Benimde 0.008 çıktı doktorlar sorun olmaz dedi bebek için beta hcgnin yükselmesi ile ilgiliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?