Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte troid tsh 6.9 çıktı ne gibi sorun olabilir yardım eder misiniz
Merhabalar yeni hamile olduğumu öğrendim 3 4 haftalık neredeyse beta hcg yaptırırken diğer değerlerimi de kontrol ettirmiştim tsh 6.90 çıkmış ne gibi sorun olabilir troidle ilgili tedavi ile kontrol altına alınabilir mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ben de ilk öğrendiğimde tsh değerim aynı sizinki gibi çıkmıştı. İlaçla kontrol altına alındı şuan çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Hiç kafaya takmayın büyük bi problem değil çözümü de var
Gebelik döneminde zaten vucudun tiroide gereksinimi artıyor. Bazi gebelerde yukselmeler olabiliyor. Ilaçla kontrol altina alınan bir durum rahat ol Tiroid bebegın gelişimi, zeka gelisimi ile ilgili. 2 civarinda olması normal tsh nin
Merhabalar yeni hamile olduğumu öğrendim 3 4 haftalık neredeyse beta hcg yaptırırken diğer değerlerimi de kontrol ettirmiştim tsh 6.90 çıkmış ne gibi sorun olabilir troidle ilgili tedavi ile kontrol altına alınabilir mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Merhaba benim de BetaHCG ölçümü yapılırken diğer testlerde yapıldı veTSH 4 olduğunu gorunce endokrin ya da dahiliye uzmanına yönlendirildim, iki bölüme de randevu bulamadım ve özele giderek sonucu gösterdim hemen ilaç başlandı. euthyrox 25 mg isimli ilacı yarısını içiyorum iki gündür. Sizin de ilaç başlamanız gerek.
Herkese çok teşekkür ederim herkese sağlıklı gebelik diliyorum Allah’ın izniyle kucağınıza alın inşallah sevgiyle kalın cevapların için çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız Allah razı olsun saygılar
Ben de ilk öğrendiğimde tsh değerim aynı sizinki gibi çıkmıştı. İlaçla kontrol altına alındı şuan çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Hiç kafaya takmayın büyük bi problem değil çözümü de var