Aynı sorunu bende yaşıyorum sonuçlarınız nasıl çıktı acabaMerhaba 9 haftalık hamileyim geçen hafta verdiğim rutin testlerde toksoplazma igg değerim 17 igm değerim 8 çıktı yani ikisi de pozitif. Testi farklı yerlerde de tekrarlattım ve aynı sonucu aldım. Avidite çalışılıyor henüz sonucu çıkmadı.
Buradan gördüğüm kadarıyla igm değerleri hep sınırda yüksek ve igg değerleri çok yüksek. Benimkiler bunun tam tersi olunca hastalığı aktif olarak geçirdiğime dair inancım kuvvetleniyor ve çok üzülüyorum.
Değerleri bu şekilde olup aviditede problem çıkmayan oldu mu? Günlerdir kafayı yemek üzereyim
Merhaba, ben su anda 13. Haftandayim cvs yaptirdim cok sukur bebege gecmemis. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum, sanirim 9 ay surecek, 2 kere detayli ultrason yaptiracagim.Aynı sorunu bende yaşıyorum sonuçlarınız nasıl çıktı acaba
Avitide testini bekliyorum ama sürekli aklımda ağlıyorum korkuyorum bişey olmasından doktor dedi belki daha öncesinde geçirmişssindir bu test ortaya çıkaracak herşeyi bekliyorum şimdilikMerhaba, ben su anda 13. Haftandayim cvs yaptirdim cok sukur bebege gecmemis. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum, sanirim 9 ay surecek, 2 kere detayli ultrason yaptiracagim.
Cok zor bir surec ozellikle beklemek. Ben 18. Haftaya kadar amniyosentezi bekleyemedim doktorun bu onerisini degerlendirdim sonuclar hemen cikti. Varsa sansiniz perinatologa gidin iciniz rahatlar
Tabi once de gecirmis olabilirsiniz. Igg igm degerleriniz kactiAvitide testini bekliyorum ama sürekli aklımda ağlıyorum korkuyorum bişey olmasından doktor dedi belki daha öncesinde geçirmişssindir bu test ortaya çıkaracak herşeyi bekliyorum şimdilik
IGG 293Tabi once de gecirmis olabilirsiniz. Igg igm degerleriniz kacti
Peki testin sonucu kaç güne çıkar siz yaptırmışmıydınızTabi once de gecirmis olabilirsiniz. Igg igm degerleriniz kacti
Benim test verdigim merkezin birinde ayni gun cikti. Digerinde 4 gun sonra cikmisti. Avidite sadece pts persembe calisiyoruz demislerdi.Peki testin sonucu kaç güne çıkar siz yaptırmışmıydınız
İnşallah bebeğimi 1.5 yıl boyunca bekledim Rabbim hiç ummadığım anda nasip etti inşallah sağ salim kucağımıza alırız hep birlikte inşallahBenim test verdigim merkezin birinde ayni gun cikti. Digerinde 4 gun sonra cikmisti. Avidite sadece pts persembe calisiyoruz demislerdi.
Icinizi karartmayin dusuk aviditeli bile olsaniz bebege gecmemis olma ihtimali yuksek. Ama insallah yuksek cikar da devaminda yapilmasi gerekenleri yaptirmak zorunda olmazsiniz-amniyosentez, cvs, antibiyotik kullanimi vs.
Amin insallahİnşallah bebeğimi 1.5 yıl boyunca bekledim Rabbim hiç ummadığım anda nasip etti inşallah sağ salim kucağımıza alırız hep birlikte inşallah
Avitide çıkmış ama anlamadım yardımcı olurmusunuz 335 yazıyor değerAmin insallah
referans aralığı neymiş? bneimki 0 ile 1 arasındaydı bu igg değeri mi avidite değeri mi?Avitide çıkmış ama anlamadım yardımcı olurmusunuz 335 yazıyor değer
Avidite değeri 02.03 referans ağırlığıreferans aralığı neymiş? bneimki 0 ile 1 arasındaydı bu igg değeri mi avidite değeri mi?
referans aralığı neymiş? bneimki 0 ile 1 arasındaydı bu igg değeri mi avidite değeri mi?
Pek anlamadim seni yanlis yonlendirmek istemem. Ama referans araliginda ďüsuk avidite diye yazan degerde cikinca sorun oluyor. Eger bu sonuc yuksek araliktaysa sorun yokAvidite değeri 02.03 referans ağırlığı
Sonucu attım sizePek anlamadim seni yanlis yonlendirmek istemem. Ama referans araliginda ďüsuk avidite diye yazan degerde cikinca sorun oluyor. Eger bu sonuc yuksek araliktaysa sorun yok
Pek anlamadim seni yanlis yonlendirmek istemem. Ama referans araliginda ďüsuk avidite diye yazan degerde cikinca sorun oluyor. Eger bu sonuc yuksek araliktaysa sorun yok
Çok teşekkür ederimYuksek cikmis yani 3 ay once gecirmissiniz cok iyi. Doktorla konusun iciniz rahatlar
Merhaba benimde toxoplasma igm pozitif çıktı sizin durumunuz ne oldu acaba?Yuksek cikmis yani 3 ay once gecirmissiniz cok iyi. Doktorla konusun iciniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?