Gebelikte toksoplazma geçirenler lütfen yardım

Şu an antibiyotik kullanıyorum - bayramdan sonra ammitosentez yapılacak bebeğe bulaş var mı yok mu kontrol için
Benim de bir tanıdığım hamileyken geçirdi. Toprakla çok uğraştığı için olabileceğini söylediler. Riskli gebelik, bebekte hasar olacak vs denildi. Eşi aldır diye çok diretmişti, o da her şey Allahtan diye aldırmadı. Şimdi 4-5 yaşlarında gayet sağlıklı bir kızı var. Sürecin detaylarını çok net bilmiyorum ama. İnşallah bebeğiniz iyidir, bir şey olmamıştır.

Şu an antibiyotik kullanıyorum - bayramdan sonra ammitosentez yapılacak bebeğe bulaş var mı yok mu kontrol için
Hayırlı haber alırsınız inşallah bende 7 haftalık hamile yim korkuyorum geçmişmidir diye genelde ilk aylarda geçmiyor sanırım ama insan korkuyor yınede

Evet yapıldı henüz sonuçlarım çıkmadı, bekliyorum
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende toksoplazma pozitifim avidite testi verdim sonucun çıkmasını bekliyorum. İnşallah sizin test sonucunuz güzel gelir. Hakkımızda hayırlısı artık.

Nasıl bir işlem peki ağrı oluyor mu inşallah güzel sonuçlar alırısınız
Hiç korkulacak bir işlem değil sadece iğne girerken hissediliyor o da normal bir acı hemen geçiyor sonrası benim ağrı sızı olmadı 4 gün sürekli uzanıp yattım ve bol su içtim

İnşallah her şey çok güzel olacak. Bende aynı korkularla bekliyorum maalesef, biz elimizden geleni yapıcaz. Bebeklerimiz iyi olacak inşallah güzel haberler alıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…