Benim ilk gebeligimde ortaya çıktı bu durum.Selam hanımlar 4 .5 aylık gebeyim tiroid hastalığım var guatr ameliyatı olmuştum her ay düzenli olaraktan hastaneye gidiyorum sizlere sorum bi türlü düşmüyor gebelikte 2.5 altında olması şart normaldede öyle ama gebelik hasas dönem olduğu için düşmesi şart çok çok kötü değil ama bebeği zehirleyebilir hata zarar verir diyor doktor tsh'ım 12 ve hep 11 en düşüğü 7 ilaci yükseltiyorlar sizlere sorum şu annesi ablası eşi dostu bu hastalıkta olup tsh yuksek olan var mı niye yükseliyor ilaç düzenli kullanıldığı halde beslenmeme dikkat ettiğim halde yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Her ay düzenli ayarlanıyor yok gerçekten inmedi hiç hep bu 4 ayda 11 ila 12 arasında gidip geldiIlaciniz yeterli gelmiyor, duzenlenmesi lazim. Gebelikte trioid ihtiyaci artar, dozun yukseltilmesi lazim.
Teşekkürler benim bu hastalık çok önceden var zaten şimdi daha dikkat etmeme rağmen düşlemiyorBenim ilk gebeligimde ortaya çıktı bu durum.
Sık sık kontrole gittim, ilaçta doz ayarlaması yaptı doktorum.
Hamilelik hormonlarindan dolayı dengesizlik olabiliyomus böyle.
İnip çıkıyordu benim de TSH hormonu.
Kontrol altında olursanız bebeğinize olumsuz bir yansıması olmaz korkmayın.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
Evet dahiliye sevk ettiEndokrinolojı mi takip ediyor
Her ay düzenli ayarlanıyor yok gerçekten inmedi hiç hep bu 4 ayda 11 ila 12 arasında gidip geldi
Evet oluyor ne yazık ki cevrede işte düzenli kullanmıyorsun diyorBiraz zaman alabilir duzenlenmesi. Normal değerlere dusene kadar uğraşacaklar. Tiroid düşüklüğü gebelikte cok cok zararlı, sakin ihmal etmeyin. Kontrollere duzenli gidin.
Benim annemin duzene girmesi tam 1.5 senesini aldi. Bazi hastalarda oluyor boyle ne yazik ki.
Evet oluyor ne yazık ki cevrede işte düzenli kullanmıyorsun diyor
Merhaba kahvaltidan bir buçuk saat önce almak sakıncalı mi illa yarim saat mi olmaliInstagram hesabiniz varmı bilmiyorum ama eğer varsa @saglikliyasiyoruz Sayfasi var ve bugunlerde konu tiroid okumanizi öneririm.
Geçmiş olsun bu arada bende hamileyim ve hipotiroidliyim değerlerim normal seyrinde simdilik
Sabah kahvaltıdan ne kadar önce alırsak ilacı o kadar iyi sonuç cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?