Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi üzmek istemem ama genelde böyle vakalar %80 düşükle sonuçlanıyorKızlar 13 haftalık gebeyim sürekli kanama alanı oluşuyor leke geliyor başlarda oldu bi süre dinlendim geçti şimdi yine var bu sefer lekelenmeyle beraber pıhtı da geliyor kötü bir şey mi yaşayan oldu mu devamlı
Üzdünüz malesef doktor musunuz?Sizi üzmek istemem ama genelde böyle vakalar %80 düşükle sonuçlanıyor
Yahu iyi bir şey duymak isteyen birine hele de hamile insana denir mi bu kardeşim? İçin mi kötü senin?Sizi üzmek istemem ama genelde böyle vakalar %80 düşükle sonuçlanıyor
Kanamam var diyen birine daha gerçekçi ne söyleyebilirim. Her şeyi saçma sapan duygusallığa bağlamayın. %80 olan bu. Ben burda hiç bir şey olmayacak desem ne demesen ne.Yahu iyi bir şey duymak isteyen birine hele de hamile insana denir mi bu kardeşim? İçin mi kötü senin?
Hayır doktor değilim. Doktordan bilgi almak istiyorsanız doktora gidip sorabilirsinizÜzdünüz malesef doktor musunuz?
Gebeliğin sonuna kadar dahi aralıklarla kanama gören cok insan var. Benim de şu an kanamam var 6. Haftanın içindeyim. Sürekli dinlen ve doktorunu dinle, çokça dua et. İnşallah güzel bir şekilde ilerlesin gebeliğin kötü yorumlara asla takılmaKızlar 13 haftalık gebeyim sürekli kanama alanı oluşuyor leke geliyor başlarda oldu bi süre dinlendim geçti şimdi yine var bu sefer lekelenmeyle beraber pıhtı da geliyor kötü bir şey mi yaşayan oldu mu devamlı
Kanama alanından bahsediyor genelde kanama alanları gebelik kesesinin yakınlarında olur ve kişi doğuma kadar bunu yaşasa bile sorunsuz doğum yapabilir. Nerenize göre istatistik verdiniz bilemedim. Yüzde 80 diyebilmek için bir dayanağınız olmalı ki bu cahillikle sanmıyorum.Kanamam var diyen birine daha gerçekçi ne söyleyebilirim. Her şeyi saçma sapan duygusallığa bağlamayın. %80 olan bu. Ben burda hiç bir şey olmayacak desem ne demesen ne.
Canım stres yapma bende aynı durumdayım 15 haftalığım, henüz cinsiyeti belli değil ama geçen yengem erkek bebeklerde daha çok oluyor dedi onunda oğlunda 9 ay lekelenmesi varmış hamilelik boyunca progestan kullanmış. Sağlıklı bir şekilde doğdu bal gibi çocukKızlar 13 haftalık gebeyim sürekli kanama alanı oluşuyor leke geliyor başlarda oldu bi süre dinlendim geçti şimdi yine var bu sefer lekelenmeyle beraber pıhtı da geliyor kötü bir şey mi yaşayan oldu mu devamlı
Merhaba, benim eltimin sürekli kanama alanı vardı, bir kaç kez hastane de yattı hatta ama şuanda bizim bıdık doğdu 3 yaşındaKızlar 13 haftalık gebeyim sürekli kanama alanı oluşuyor leke geliyor başlarda oldu bi süre dinlendim geçti şimdi yine var bu sefer lekelenmeyle beraber pıhtı da geliyor kötü bir şey mi yaşayan oldu mu devamlı
Evet ben yüzde yüz düşükle sonuçlanır demedim. Normal de olabilir olmayadabilir. Ama gebelikte kanama pıhtılıysa bu iyi bir şey değildir. Kötü bir şey mi diye sordu cevap verdim. Sizde cevabinizi verip gidin başkasinin cevabina musallat olmayin.Kanama alanından bahsediyor genelde kanama alanları gebelik kesesinin yakınlarında olur ve kişi doğuma kadar bunu yaşasa bile sorunsuz doğum yapabilir. Nerenize göre istatistik verdiniz bilemedim. Yüzde 80 diyebilmek için bir dayanağınız olmalı ki bu cahillikle sanmıyorum.
Tamam profesör uzman doktor hanımEvet ben yüzde yüz düşükle sonuçlanır demedim. Normal de olabilir olmayadabilir. Ama gebelikte kanama pıhtılıysa bu iyi bir şey değildir. Kötü bir şey mi diye sordu cevap verdim. Sizde cevabinizi verip gidin başkasinin cevabina musallat olmayin.
Doktor olan biri oran belirtebilir ancak. şu tarz yorum yapacaksan hiç yapma özellikle hamile bir bayanaKanamam var diyen birine daha gerçekçi ne söyleyebilirim. Her şeyi saçma sapan duygusallığa bağlamayın. %80 olan bu. Ben burda hiç bir şey olmayacak desem ne demesen ne.
En çok sen biliyorsun akıllı seni. Sadece kanama alanım mı var diyor bi bak istersen. Pıhtı geliyor diyor. Böyle diye diye kadını doktora da götürtmeyeceksiniz hayret bişey yaTamam profesör uzman doktor hanım
Doktorla zaten iletişim halindeyim yaşayanların fikrini almak istemiştim sadeceHayır doktor değilim. Doktordan bilgi almak istiyorsanız doktora gidip sorabilirsiniz
Teşekkür ederim cevapladığınız için inşallah geçerMerhaba, benim eltimin sürekli kanama alanı vardı, bir kaç kez hastane de yattı hatta ama şuanda bizim bıdık doğdu 3 yaşında
Doktorunuzun verdiği ilaçları eksiksiz kullanın, ve bol bol dinlenin Allahın izniyle birşey olamayacaktır
Ne alaka? Kadının doktora gitmesi gerekiyor zaten. Ama gebeliğin 2. Trimesterında olup da aaa %80 düşer demek de ayrı bir uzmanlık sanırım. Uzmansın ya ondan dedim :)En çok sen biliyorsun akıllı seni. Sadece kanama alanım mı var diyor bi bak istersen. Pıhtı geliyor diyor. Böyle diye diye kadını doktora da götürtmeyeceksiniz hayret bişey ya
Bu bahsettiğiniz oran olayını daha önce instagramdan bir doktorun videosundan gördüm. Bir şey olabilir de olmayabilir de. Sürekli takipte kalıp dinlenmekte fayda varDoktor olan biri oran belirtebilir ancak. şu tarz yorum yapacaksan hiç yapma özellikle hamile bir bayan
Progestan fitil olan mı acabaCanım stres yapma bende aynı durumdayım 15 haftalığım, henüz cinsiyeti belli değil ama geçen yengem erkek bebeklerde daha çok oluyor dedi onunda oğlunda 9 ay lekelenmesi varmış hamilelik boyunca progestan kullanmış. Sağlıklı bir şekilde doğdu bal gibi çocuk