Bu aylarda değil ama 8.ayda yaşamıştım doktorum vişne suyu önermişti bir süre onu içtim doğal vişne ile havuç suyu da demişti ama onu icmedimArkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
benım amca kızım eeken dgurdu sıyı az dıye ama son aylarındaydı sanırım o sıgara kullanıyrdu o yızden olmus dedılerdı sen de ıcıyrsan ıcme dumanından bıle sakın canım ınsallah duzelır
Bu aylarda değil ama 8.ayda yaşamıştım doktorum vişne suyu önermişti bir süre onu içtim doğal vişne ile havuç suyu da demişti ama onu icmedim
Allah bagislasin canım evladını dua et , güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla doğum yaparsın inşallah korkma7. ayımızı bile doldurmuş olsam en azıdan ama daha 5.5 aylığız. ilk bebegimide düşük yapmıştım aha onun göremedik kalp atışıda duymadık bunu gördük duyduk bu kadar yol kat etmişken bunları duymak beni üzdü.
Forumda bircok kez havuc ssuyu icerek suyunu normal seviyeye getiren kisileri okudum canim. Denemekten zarar gelmez dene insaallah faydasi olur.Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Canım, günde üç litre su içmeye çalış. Faydasını göreceksin, doktorum bana hep bunu önerdi.Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Canım bol havuç suyu ve zemzem suyu. Bir de uzan su iç sürekli. Düzelir korkma. Ağır iş yapıyorsan suyun azalıyor. Havuç suyunu da küçümseme herkeste işe yarıyor. İlk bebişimde sayesinde 40+1 de doğurdumArkadaşlar 5.5 aylık hamileyim ve suyumun az olduğunu öğrendim. Tedirginim bebeğim daha çok küçük erken doğum için. Bu aylarda başına böyle birşey gelen varmı?
Bana da doktorun 34+0 da suyun sınırda dedi bol su iç dedi ve haftaya bi daha kontrol edicek . Havuç suyu falan da içiyorum bakalım işe yarayacak mı sizin fark edildikten snra ne kadar süre sonra doğum olduBen ilk hamileliğim de suyum un az olması yüzünden 37+1 de suni sancı ile doğurdum 2.500 doğdu bebeğim çok şükür kuveyz e dahi gerek kalmadı ertesi günde taburcu oldum normal doğum la getirdim bebeğimi dünyaya pekte sıkıntı yaşamadım ama bebek için zararı oluyor geç farkedilir se doktorlar biliyor lar bebeğe zararı ne zaman olur sıklıkla hastaneye kontrole gitmeni öneririm birde meyveli gazoz lar onlar çok iyi bebeğin suyuna vitamin minarel katıyor doktor tavsiyesi ile ben bol bol bunu tükettim 37 haftaya kadar gidebildik sonunda sıkmayın canınızı yapabileceğiniz kendinize dikkat edin ve kontrolleri aksatmayın.
RABBİM yardımcınız olsun İnşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bana da doktorun 34+0 da suyun sınırda dedi bol su iç dedi ve haftaya bi daha kontrol edicek . Havuç suyu falan da içiyorum bakalım işe yarayacak mı sizin fark edildikten snra ne kadar süre sonra doğum oldu
Bakalım benimki neden sınıra gelmiş salı günü öğrenirim . 37-38. Haftaya kadar idare eder inşallah35. Farkına varıldı canım ama beni eve yollamadı lar yatırdılar serum taktılar sürekli sıvı verdiler takip ettiler çoğalmadı bebeğim in suyunu tükettiğini söyledi ler
Bakalım benimki neden sınıra gelmiş salı günü öğrenirim . 37-38. Haftaya kadar idare eder inşallah
Aaa ne kadar güzel kaç haftalık ? Kansızlık için ilaç kullanıyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum .Eğer kansızlık sorununuz varsa buda yapıyor muş şimdi yine hamileyim bunda doktorum söyledi bana.
Aaa ne kadar güzel kaç haftalık ? Kansızlık için ilaç kullanıyorum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?