İyi günler kızlar bugun doktoruma gıttım 24 haftalık gebeyım doktor suyun azalmıs normale gore dedı ama bebegın gelısımı normal 700 gr olmus. Cok su ıc soluna yat 1 hafta sonra gel takıbe almalıyız gebelıgını dedı boyle olan var mı aranızda ne yapmamı onerıyorsunuz cok korkuyorum bebegıme bırsey olcak dıye...
Korkma canim hicbisi olmaz doktorunun dedigini yap benim ilk gebeligimdede yasadim 1hafta sonra gittim normale donmemmisti serum takviyesi yaprilar onunla duzeldi kizim gayet saglikli geldi dunyaya sukurler olsun.. son haftalarda olursa risk oluyo bu haftalarda onune geciyorlar serumla falan korkma..İyi günler kızlar bugun doktoruma gıttım 24 haftalık gebeyım doktor suyun azalmıs normale gore dedı ama bebegın gelısımı normal 700 gr olmus. Cok su ıc soluna yat 1 hafta sonra gel takıbe almalıyız gebelıgını dedı boyle olan var mı aranızda ne yapmamı onerıyorsunuz cok korkuyorum bebegıme bırsey olcak dıye...
İyi günler çok uzun süre olmuş ama süreciniz nasıldı bilgi verirmisiniz. Benimde 20. Haftamdan beri suyum sızıyor Bi azalıyor Bi iyi şuan 31. Haftamdayim çok endişeliyimkorkacak hiçbirşey yok. merak etme. benim hamileliğimde de 18 haftadan doğuma kadar neredeyse her hafta suyum geldi. doktorun dediği gibi bol su iç, sürekli dinlen ve fazla yorma kendini. ben de öyle yaptım. kızım çok sağlıklı olarak 4500 gr doğdu ve şimdi 7 yaşında ve hala çok sağlıklı :))
Hayırlı günler arkadasinizin sureci nasıldı acaba benimde suyum geliyo daHiic korkma Allahın izniyle birşey olmaz.
En yakın arkadaşımın da çok azdı sürekli suyu geliyordu ve bu durum yaklaşık 5-6. Haftadan beri sürdü. Bebisini normal zamandan bir yada iki hafta önce aldılar tehlike olmasın diye çünkü artık bebek beslenmiyormuş. Normalden bir iki cm kısa ve kilosu da üç kiloya yakın. Çok şükür sağlığında hiic sorun yok. Boy kilo da zamanla normale döner. Doktorun takipte olur zaten. Dediği gibi bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?